Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondtátok el a szüleiteknek (lányok) hogy szeretnétek magatoknak pasit?
Figyelt kérdés
Nem tudom nálunk nem nagyon téma a szerelem. Érdekel de nem nagyon szeretek róla beszélni még anyukámmal se. Ezt kérdezem hogy miként mondjam el neki hogy tetszik valaki és talán járni szeretnék vele?2012. júl. 5. 14:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem pont így: "tetszik valaki és talán járni szeretnék vele"....
2/6 A kérdező kommentje:
igen.. ez az a változat amire én nem vagyok képes
2012. júl. 5. 14:38
3/6 LynyrdSkynyrd96 válasza:
szerintem kérdezd meg anyudat hogy hogy ismerkedett meg apuddal. szerintem érteni fogja hogy mi van
4/6 anonim válasza:
Ez egy kicsit bonyolultabb. Gondolom a szüleiden sem látod, hogy dúl köztük a lamúr... Arra tippelek, hogy az anyukád sem szokott erről beszélni, ezért nem tudsz te sem.
Az írásodból nem derült ki, hogy mi kérdeznél az anyukádtól.
Hány éves vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
14 éves vagy és nem tudom anya régen próbált erről beszélni de én inkább csak jó jó persze.. azóta nem szoktunk ilyenekről beszélni(1-2 év) és csak úgy most kezdett érdekelni.
2012. júl. 5. 14:49
6/6 anonim válasza:
Már miért kéne anyukádnak elmondani, hogy szeretnél magadnak pasit? :D:D:D Nem attól lesz valakid, hogy anyukád tudja, ő nem tud benne segíteni... Vagy engedélyt kérsz?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!