Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még jövője a kapcsolatnak?
Én tavaly fejeztem be a 12 osztályt, és régebben mindig egyetemre akartam menni, de sok ismerősömmel beszéltem, akik elvégezték az egyetemet, hogy mi van velük kinek hogy megy a szekér, és legtöbben egyetemi diplomával a kezükben sem tudnak érvényesülni. Ezert letettem az ötlettel, hogy egyetemre menjek. Minek tanuljak még 4 évet, és élősködjek anyámék pénzén, ha remény a jobb életre idehaza nincs :(
Jelenleg egyszerű munkásként dolgozom 1 cégnél, havi 80-90 ezer FT-ért, barátnőm idén végez a 12 osztállyal, ő menni akar egyetemre, ha sikerül neki az érettségi, és utána külföldre. Ha nem sikerül neki az érettségi akkor is mindenképp ki szeretne menni külföldre.
Az egyetem 50KM-re van tőlünk. Tehát eleve ritkán találkoznánk. De ha ezt a 4 évet át is vészelnénk, ő menni akar külföldre, én meg nem szívesen mennék.
Szerintetek van még jövője a kapcsolatnak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!