Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből láthatom, hogy tetszek azegyik egyetemi oktatómnak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 00:31
2/10 anonim válasza:
Ötösöket kapsz akkor is ha buta vagy.
3/10 A kérdező kommentje:
mikor les? írnál példákat?
2012. szept. 27. 06:48
4/10 anonim válasza:
hát például ha az átadás pillanatában a támadó közelebb van az ellenfél kapujához, mint az utolsó védőjátékos (kivéve a kapust!).
Saját térfélről indult akciónál nem alkalmazható.
5/10 anonim válasza:
Miért fontos ez???? De legjobb jele, hogy amikor eléd áll előadás közben, akkor a csípőjét fordítja feléd.
Ennek egy "kicsit" erősebb verziója ha még le-fel húzgálja a sliccét. :D
6/10 anonim válasza:
rádnéz
ha ad egy jó jegyet szerintem hívd be a wcbe vagy a szobájába és mehet az akció
7/10 anonim válasza:
egyébként így egyetemistaként tudhatnád, hogy nem tetszek, hanem tetszem...
8/10 anonim válasza:
Én onnan vettem ezt észre, hogy szemináriumokon feltűnően leszart, a többiekkel ellentétben. Meg soha nem nézett a szemembe, amikor magyarázott, akkor mindig feltűnt, hogy velem nem tart szemkontaktust...etc. Mondjuk ez az a szitu, amikor tényleg bejössz neki. Akit csak megd*gni akart, azzal feltűnően puncsolt, kétértelmű beszólásokat tett. Vagyis a dugásra célozgatott. Aztán egyszer összefutottunk az egyik félévzáró bulin és ott gyakorlatilag szerelmet vallott, akkor tudtam, hogy nem csaptak be az antennáim. (nekem nem jött be, visszautasítottam)
9/10 anonim válasza:
Az utolsóra reagálnék. Ezt típusa válogatja. Lehet ez a leszar dolog is persze, de ha sokkal többet foglalkozik veled, mint másokkal, az még egyértelműbb. Pl. Megkérdezi kollektívan a csop.-tól, hogy hogy telt a szünet. Majd tőled meg külön megkérdezi. Ilyen nagyon apróságok árulják el. Na meg persze, amikor a szeme sarkából figyel. :) Ha odafigyelsz, észre fogod venni.
10/10 A kérdező kommentje:
vagy,ha viccet mesél végi rám néz?meg magarázás közben is rám néz,mintha mi ketten lennénk csak ott?
2014. jan. 10. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!