Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazam van vagy csak szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van vagy csak szeretném belelátni?

Figyelt kérdés
2hònapja szakìtott velem a baràtnőm, mert màr nem érzett szerelmet.Ès kiment külföldre, de azt mondta hogy ő nem tartja kizàrtnak hogy ha hazajön fél év mùlva folytassuk. Èn viszont tudni akartam hogy pontosan mit érez és hogy írja meg.Erre azt írta emailben hogy màr nem szerelmes és most egyedül a kint létztre koncentràl.1évet voltunk együtt.De miòta kint van facebookon folyamatosan rak ki olyan idézeteket és szàmokat hogy ne nézz vissza, vàltsd valòra az âlmaidat.Èrtem én hohy ezt szeretné, csak arra tudok következtetni ebből a sok kiìràsbòl hogy magàt akarja meggyőzni erről..Ès belül azt remélem hogy szeret még,de mivel azt írta hogy màr nem szerelmes nem értem a viselkedését? Mire gondolhatok?Miért ìr ki ilyeneket?
2012. szept. 26. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Értsd a magyar szavakat, s tégy úgy. Ha meg visszajön, akkor szúrd meg néhányszor.

EGY NÕ SEM ÈR ANNYIT, HOGY SOKAT STUDÍROZZ AZON, HOGY MIT, MEG HOGY ÉS MIÈRT!!!!!

2012. szept. 26. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudni akarod? Dehát elmondta, hogy nem szerelmes, ráadásul fél év alatt csal eltávolodtok egymástól. Más dolog mindenféle csöpögős lyrics-szet posztolgatni, meg más tényleg szerelmesnek lenni, és akarni, hogy az illetővel légy. Lépj tovább szerintem, vagy legalábbis ne éld bele magad.
2012. szept. 27. 00:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Vagy lezárt minden fejezetet, mielőtt külföldre utazott, hogy ott lelkifurka nélkül tudjon ismerkedni. Ilyen is van.

Aztán ha nem jön be neki ott az élet, vagy nem tud összeszedni senkit, akkor visszajön, és tádámm, itt van neki a kicsi itt hagyott párja...

2012. szept. 27. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!