Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esett, hogy nem tartotta be amit ígért. Szerintetek igazam volt? (folytatás)

Figyelt kérdés

már majdnem 3 éve vagyunk együtt a barátommal, ő 21 éves lesz nemsokára, én 20.a lényeg az h nekem most nincs melóm, és itthon vagyunk (anyuéknál) ő már külön költözött a szülőktől (sok veszekedés miatt) de én nem lakok ott, csak len tvagyok van hogy hetekig, napokig.de msot nem mentem le, szóval egész héten külön voltunk, majd csak holnap találkozunk.

ő délutános ami azt jelenti hogy 14-22ig melózik. így este még mindig tudunk dumálni, általában nem fekszek le, amíg haza nem ér.

ami még plusz, hogy a háziállatom (ami egy degu ) megellett 2 napja, és mindegyik kicsi meghalt, kivéve egyet. imádom az állatokat, és annyira aranyos volt, és pici. ő szoptatta néha az anyja,de amúgy nem foglalkozott vele, nagyon hideg volt, mint egy kis béka kb :(

szóval megvártam a barátomat, h dumáljunk kicsit, közbe meg mindig kivettem a kicsit, és felmelegítettem a kezemmel.szóval kínlódtam vele, és barátom is fáradt volt, így hamar lefeküdt, de megbeszéltük, hogy majd ma délelött feljön msnre, és dumálunk normálisan.

hajnal 3 ig babusgattam a kicsit, de sajnos meghalt :( nagyon elszomorodtam,mert 1 év alatt 3 kis állat halt meg a kezembe, és hát sokáig fent voltam, és sírtam. :( szeretem az állatokat tényleg, nagyon . nagyon nehezen aludtam el, de 9re állítottam be ébresztőt, mert hogy feljön a barátom msnre, hogy dumáljunk rendesen.

fel is keltem 9kor de úgy éreztem magam, mint egy hulla, alig aludtam, és hülyeséget is álmodtam. meg csomó dolgom lett volna délelött, de elhalasztottam délutánra, mikor már nem fogunk beszélni,mert ő dolgozik.

szóval 9től itt kuporogtam a gép előtt, pedig alig voltam magamnál:S erre feljön háromnegyed1kor... hogy bocs, elaludtam..

és mostanába mindig ez van. mindenhonnan elkésik,mert elalszik, és nem az van, h nem piheni ki magát,mert volt h egész szombaton feküdt, és aludt, mire azt vártam h vasárnap kicsit élénkebb lesz, és akkor is álmos volt. szóval egy igazi mormota. és akkor mondtam neki, h nemgáz, csak én lépek le,mert van dolgom ( mivel délutánra halasztottam mindent ) és hogy 9 óta itt várom,mert megígérte.

azt mondta nem ígérte meg, csak megbeszéltük, és hogy az nem ugyanaz-.- és kb én lettem a hülye, mert minden apróságon kiakadok, holott nem akadtam ki, csak rosszul esett, és azért elmondtam neki, hogy 9 óta nem csinálok . és semmit csak várom őt. és nem is aludtam sokat, mert meghalt a degum, és sokéig fent voltam. de azért én képes voltam ébresztőt beállítani, azért hogy beszéljünk.és kb az volt, hogy nem az ő hibája hogy elaludt :D meg hogy most megint csak direkt a hibát keresem, hogy összevesszünk. holott marhára nem hiányzott, mert elég szarul vagyok :( szerintetek? ... ki a hibás?

2012. júl. 13. 13:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem senki nem hibás, hagyd a abba a nyafogást, és egy ember akkor alszik, amikor akar. ez még is alapabb szükséglet, mint hogy beszélgessen msnen.
2012. júl. 13. 13:35
 2/15 A kérdező kommentje:

milyen nyafogás? :O az hogy szeretem az állatokat, és nem jó érzés, mikor a kezembe hal meg? ...

egyébként nekem ne adja elő, hogy este 11től nem pihente ki magát másnap fél 1ig...

2012. júl. 13. 13:38
 3/15 anonim ***** válasza:

egyikőtök sem hibás. ilyenen ne veszekedjetek. ő kicsit lusta, téged meg kiborított az állatkád halála (amit mellesleg sajnálok) de ne vesszetek össze ilyeneken. most akkor nem is beszéltek? hallgassátok meg egymást és utána meg felejtsétek el, és semmiképp ne húzd fel magad ilyeneken!! (nekem volt olyan, hogy 3 órát vártam a barátomra és nem volt sehol, amikor meg megérkezett végre, akkor azt mondta, hogy nem csörgött a telefonja, de most már ott van és hazavisz, nem húztam fel magam, fél perc alatt kimorogtam magam és ennyi)

fel a fejjel!! :)

2012. júl. 13. 13:39
 4/15 anonim ***** válasza:
egyikőtök sem hibás.
2012. júl. 13. 13:42
 5/15 anonim ***** válasza:

20 évesen kiborulsz egy degukölyök halálán? Ugyan már.. ez nem a világ vége. A barátod legalább dolgozik, hát akkor hagy aludjon, te meg keress olyat aki elviseli a nyafogásodat, biztos akad olyan. :)

22/L

2012. júl. 13. 13:53
 6/15 A kérdező kommentje:

sajnálom, h vannak ilyen emberek, akik ennyire nem szeretik az állatokat, én szeretem őket, és igenis szarul vagyok,mert meghalt. ő legalább dolgozik? ... senki nem mondta neki, simán sulizhatna még, ő volt a nagyfiú, hogy elmegy dolgozni. napok óta 2 szót alig beszéltünk,mert ő fáradt.

akkor ne ígérje meg hogy végre tudunk rendesen beszélni, ha annyira nem fontos neki, hogy állítson be ébresztőt.

2012. júl. 13. 13:56
 7/15 anonim ***** válasza:

"akik ennyire nem szeretik az állatokat"

Mennyire?

2012. júl. 13. 13:57
 8/15 A kérdező kommentje:
hogy leszarják, ha meghal.
2012. júl. 13. 13:59
 9/15 anonim ***** válasza:
A kérdésed nem arról szól cica xD
2012. júl. 13. 14:04
 10/15 A kérdező kommentje:
persze hogy nem arról. hanem h szarik rám, napok óta, még 3 értelmes mondatot nem tudtunk beszélni egész héten. és mire megígéri hogy feljön, h dumáljunk NORMÁLISAN, itt várom mint a hülye, és szarik a fejemre
2012. júl. 13. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!