Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esett, hogy nem tartotta be amit ígért. Szerintetek igazam volt? (folytatás)
már majdnem 3 éve vagyunk együtt a barátommal, ő 21 éves lesz nemsokára, én 20.a lényeg az h nekem most nincs melóm, és itthon vagyunk (anyuéknál) ő már külön költözött a szülőktől (sok veszekedés miatt) de én nem lakok ott, csak len tvagyok van hogy hetekig, napokig.de msot nem mentem le, szóval egész héten külön voltunk, majd csak holnap találkozunk.
ő délutános ami azt jelenti hogy 14-22ig melózik. így este még mindig tudunk dumálni, általában nem fekszek le, amíg haza nem ér.
ami még plusz, hogy a háziállatom (ami egy degu ) megellett 2 napja, és mindegyik kicsi meghalt, kivéve egyet. imádom az állatokat, és annyira aranyos volt, és pici. ő szoptatta néha az anyja,de amúgy nem foglalkozott vele, nagyon hideg volt, mint egy kis béka kb :(
szóval megvártam a barátomat, h dumáljunk kicsit, közbe meg mindig kivettem a kicsit, és felmelegítettem a kezemmel.szóval kínlódtam vele, és barátom is fáradt volt, így hamar lefeküdt, de megbeszéltük, hogy majd ma délelött feljön msnre, és dumálunk normálisan.
hajnal 3 ig babusgattam a kicsit, de sajnos meghalt :( nagyon elszomorodtam,mert 1 év alatt 3 kis állat halt meg a kezembe, és hát sokáig fent voltam, és sírtam. :( szeretem az állatokat tényleg, nagyon . nagyon nehezen aludtam el, de 9re állítottam be ébresztőt, mert hogy feljön a barátom msnre, hogy dumáljunk rendesen.
fel is keltem 9kor de úgy éreztem magam, mint egy hulla, alig aludtam, és hülyeséget is álmodtam. meg csomó dolgom lett volna délelött, de elhalasztottam délutánra, mikor már nem fogunk beszélni,mert ő dolgozik.
szóval 9től itt kuporogtam a gép előtt, pedig alig voltam magamnál:S erre feljön háromnegyed1kor... hogy bocs, elaludtam..
és mostanába mindig ez van. mindenhonnan elkésik,mert elalszik, és nem az van, h nem piheni ki magát,mert volt h egész szombaton feküdt, és aludt, mire azt vártam h vasárnap kicsit élénkebb lesz, és akkor is álmos volt. szóval egy igazi mormota. és akkor mondtam neki, h nemgáz, csak én lépek le,mert van dolgom ( mivel délutánra halasztottam mindent ) és hogy 9 óta itt várom,mert megígérte.
azt mondta nem ígérte meg, csak megbeszéltük, és hogy az nem ugyanaz-.- és kb én lettem a hülye, mert minden apróságon kiakadok, holott nem akadtam ki, csak rosszul esett, és azért elmondtam neki, hogy 9 óta nem csinálok . és semmit csak várom őt. és nem is aludtam sokat, mert meghalt a degum, és sokéig fent voltam. de azért én képes voltam ébresztőt beállítani, azért hogy beszéljünk.és kb az volt, hogy nem az ő hibája hogy elaludt :D meg hogy most megint csak direkt a hibát keresem, hogy összevesszünk. holott marhára nem hiányzott, mert elég szarul vagyok :( szerintetek? ... ki a hibás?
Hát véleményem szerint bolhából csinálsz elefántot.
Dolgozott, ki akarta pihenni magát, feltételezem ezért nem állította be az ébresztőét. Mondta ő neked, hogy állítsd be 9-re, mert ő akkor már biztos fent lesz? Senki nem mondta, hogy ülj ott a gép előtt és várjad mint egy messiást. Szerintem is kis apróságon hisztiztél be. Legalábbis én biztos nem akadnék azon ki, hogy ki akarja magát pihenni.
28/n
A barátaidnak panaszkodj, ne itt.. De ha lennének eleve nem ideírtál volna, és nem akadnál ki ennyire, hogy egy DOLGOZÓ ember nem ér rá két percenként a nyavalygásodra. Ez csak hiszti.
22/N
de igenis vannak barátaim, van akinek elmeséltem a dolgot, és nekem adtak igazat, viszont úgy akartam kideríteni kinek van igaza, h senki nem ismeri egy félt se (mert lehet h csak azért nekem adtak igazat, mert ismernek stb... )
lehet h ti hisztizésnek mondjátok de ez akkor se normális.:
pénteken alig beszéltünk, ahogy hazaért, lefeküdt aludni. szombaton reggel jött át hozzám (amit nagyon csodálok, h nem aludt el) olyan 7re ideért, délután 1ig aludt. 3ig fent volt, utána olyan 7ig aludt.
este már 11kor elaludt. ma pedig anyám könyörgi ki az ágyból, hogy jöjjön ebédelni mert dél van...
Figyu, minket nem kell meggyőznöd a te igazadról.
Ha nem tetszik ahogy csinálja, és nem hajlandó változtatni a kedvedért, akkor szakíts.
Azzal, hogy mi azt mondjuk, hogy neked van igazad, nem jutsz előrébb a párkapcsolatodban. Véleményt kértél, mi nyilvánítottunk. Direkt egy objektiv véleményt akartál, ezért minket kérdeztél. Szóval minket nem kell győzködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!