Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van, hogy nem akarok egy hülye lenni akit elő lehet rángatni, ha baj van?
life: igen az a szerepe h ott legyen amikor kell de ez nem annyit tesz h máskor meg kb felé se nézzen ez nem barátság hanem talonban tartás esetleg lelki segély forródrót :)
a barátsághoz 2 ember kell.
már lezongoráztam...:D :D
cska rágom magam, hogy mért nézett ekkora hülyének...
legelején közöltem vele, h én nem barátkozni szeretnék és nem is fogok...egy barátnak nemigen írunk olyat, h lekapnálak...jó lenne összebújni..stb...stb...
aztán ha ott van a pasija meg fel sem mer jönni netre...badoo-n meg hirdeti, h szivesen találkozna pasikkal...áááhhh.....
meg hogy ő féltékeny azokra a csajokra akikkel beszélgetek még rajta kívül..ugyan..hagyjuk már....
meg ha elkapja a mittomén hogy micsoda akkor ha 1 órán keresztül nem vagyok gépnél ír, h hiányzom neki...menjek amint tudok..stb...
én nem tudoim mit akart volna...de ezek nálam nem 100%-ra a barátság jelei
Badoo-val nekem is meggyűlt a bajom.Facem valahogy rá csatlakozott,és minden adatom ki tett.Alig tudtam törölni.Nem biztos,hogy önszántából van a badoo-on.
De tisztáznod kéne vele,most mi is az ábra.Én valahogy úgy érzem csak húzza az agyad,és lelki szemetes ládának használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!