Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van, hogy nem akarok egy hülye lenni akit elő lehet rángatni, ha baj van?
Kérdező!
Egy ilyen "nő" miatt nehogy emészd már magad! Szerinted majd Veled máshogy tenne? Örülök, hogy túlléptél rajta!
"meg hogy ő féltékeny azokra a csajokra akikkel beszélgetek még rajta kívül..ugyan..hagyjuk már....
meg ha elkapja a mittomén hogy micsoda akkor ha 1 órán keresztül nem vagyok gépnél ír, h hiányzom neki...menjek amint tudok..stb...
én nem tudoim mit akart volna...de ezek nálam nem 100%-ra a barátság jelei"
De nem is a szerelemé! Így olvasva nekem az jön le, hogy birtokolni akar. Te csak ne legyél másé, ne foglalkozz mással. Csakhogy ő ugye maximum szavakban van/volt ott neked, szó sem volt arról, hogy a barátnőd legyen, csak húzta a mézesmadzagot.
én is így gondoltam, ezért is osztottam ki szépen de határozottan amire természetesen sértődés volt a válasza.
Az meg, hogy meg mondom mit szeretnék rögtön az elején szerintem nem nagy probléma...az, hogy neki van pasija (aki eltartja) és amellett nekem irogta meg ha baj van felhív...meg ugye szivat..az már a nagyobb baj...
mikor kiosztottam meg azt mondta hogy neki barátra van szüksége...mondom elmondtam az elején, h én nem leszek az...
áááhh....értem én csak nem akarom...hülyének tetteti magát, hogy ne gondoljam akkora szemétládának szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!