Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom, vagy igazam van?
A volt pasimmal nem igazán illetünk össze. Ő a haverozós, kiülős, sörözős típus volt, én inkább a csendes visszahúzódód álmodozó. Sok minden volt bennem ami zavarta őt. Először is, nem voltam neki hajlandó sokat engedni, amit egy kicsit túlzásba is vittem, de eléggé tapasztalatlan voltam. Kb a 3. hónapban engedtem neki hogy csókolózáson kivül mást is csináljon..
A másik vitánk azon volt h ő imádott sokat enni, én meg vigyázok az alakomra, és egészségesen étkezem. Ezzel mindig piszkált, sokszor mondta hogy én nem eszem semmit se egy nap, és mindig csodának könyvelte el ha enni látott. Ha néha ettünk mindig a legzsírosabb legcukrosabb, legnagyobb adagú ételt próbálta elémrakni.
a 4. hónap után már többször említette hogy ideje lenni továbblépnünk.Áradozott róla hogy milyen jó lesz velem egyszer majd a szex. 2 x próbálkztunk egyszer ő gondlta meg magát egyszer meg nekem fájt túlságosan.
Többször is próbált átformálni, volt amiben igaza vlt( nem kéne mindig olyan görcsösnek lennem ez igaz).
Ő egy laza csajt akar akivel jókat lehet enni, nagyokat szexelni és beülni sörözni kalóriaszámlálgatás nélkül(ezt mondta). Am egyáltalán nem iszom, csak alkalmakkor.
"Ő egy laza csajt akar akivel jókat lehet enni, nagyokat szexelni és beülni sörözni kalóriaszámlálgatás nélkül(ezt mondta)."
Figyelj, cicavirágszál: MINDEN FÉRFI EZT AKARJA.
25/f
Hát egyrészt örülj, hogy vége, - gondolom ő is örül.
Tényleg nem illettetek össze.
Azon kívül azt gondolom, hogy a te hozzáállásod egy kapcsolathoz túlságosan is... tartózkodó, node minden zsák megtalálja a foltját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!