Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt valahogy lelehet küzdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt valahogy lelehet küzdeni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok nem zavarban lenni ha ő a közelemben van. Lehet, csak meg akarok felelni neki, bár nem esélyes vele a dolog, de mégis néha azt látom rajta, hogy igen és ez miatt van ez a nagy zavartság féle dolog. Hogyan küzdjem ezt le? Mert nagyon szeretem mint barátot, de ugyan akkor nagyon tetszik is. Van valaki hasonló helyzetben vagy volt és hogy küzdötte le? Mikor nem arra gondolok, hogy milyen jó lenne vele, akkor úgy rendben vagyok, de olyan szép, persze ezt a barátságot nem rontanám el.

24

2012. szept. 25. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:

gondolom lány lehetsz, mert fiúk ilyesmiken nem igen agyalnak....nos nekem úgy sikerült leküzdenem, hogy próbáltam nem a jóképű álompasiként nézni rá, hanem sima barátként....bebeszéltem magamnak h CSAK barát, és már nálam elmúlt a feszengés....amugy tessék élő példa vagy te is, hogy nem létezik fiú-lány barátság.....lassan kezdesz beleszeretni a "barátodba" vagy már bele is vagy, csak még tagadod. 2 lehetőség: megmondod neki, és kiderül, hogy viszont tetszel neki és alakul valami, vagy se szerelem de se barátság :) hajrá! majd irj h mi lett

21.L

2012. szept. 25. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Már tudja, hogy szerelmes voltam belé, viszont ő nem viszonozta, de mégsem volt rossz, mert mondjuk nem is zavarta a dolog.
2012. szept. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!