Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le lehet ezt valahogy küzdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet ezt valahogy küzdeni?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem egy pasit. Kezdetben neki is tetszettem, de később azt mondta, hogy most hogy jobban megismert, már nem tud rám nőként nézni. Semmi különösebb oka nem volt, csak ennyit mondott, aztán megkért, hogy legyünk barátok, ami persze nekem nem ment, így többet nem beszéltünk.

Ez már régebben történt. Azóta ismerkedtem másokkal. De egyszerűen képtelen vagyok túltenni magam a dolgon. Én sem tudok már magamra azóta nőként nézni. :( Csúnyának és bénának látom magam, és úgy érzem képtelen lennék bárkit is boldoggá tenni. Mintha elvitt volna magával belőlem egy jó nagy darabot, amit egyszerűen nem tudok visszahozni. Korábban több embernek tetszettem, azóta senkinek. Talán pont amiatt, mert oda lett a vonzerőm, mivel már magamban sem hiszek.

Mit lehet ezzel kezdeni? Megpróbáltam szórakozni, ismerkedni, sportolni. De csak ideig-óráig segített.

2012. jún. 20. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Volt köztetek kapcsolat?
2012. jún. 20. 19:23
 2/14 anonim ***** válasza:
nagyon jól felvázoltad a helyzetet. nem tartanak mások vonzónak, mert te sem tartod magad annak. nem fogsz tudni túllépni ezen, míg ki nem deríted miért, mire mondta ezt az a srác. ha majd tudod a gond okát, meg is fogod tudni oldani. mindenképp beszélj vele.
2012. jún. 20. 19:24
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak csók. Az is fáj, hogy ő nem akart többet, mert így a szexuális vonzerőmben sem hiszek.
2012. jún. 20. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Én is amondó vagyok, hogy beszélj vele, mert lehet, hogy valamilyen külső ok miatt vett vissza, vagy ha miattad, akkor jobb tudni...

Meg az is lehet, hogy azért még nőnek tekintett, csak nem akart kapcsolatot.

Sok minden elképzelhető.

5/14 anonim ***** válasza:
A pasi független?
 6/14 A kérdező kommentje:
Neki már barátnője van azóta, nem aakrok bekavarni. És annak idején megkérdeztem, de azt mondta, hogy nem tudja, csak egyszerűen már nem vonzódik hozzám többé.
2012. jún. 20. 19:27
 7/14 anonim ***** válasza:
van ez így. én is ha visszagondolok 1-2 emberre nem értem, mi tetszett bennük (testileg is). lehet, hogy veletek is így volt.
2012. jún. 20. 19:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát ez így elég kevés infó...

Mennyi idő telt el, milyen volt a kapcsolatotok, hányszor találkoztatok, képben volt-e már akkor az új nő, stb. stb.

De tényleg tőle kellene megkérdezni, mondd el neki, hogy mit érzel, hátha akkor jobban megnyílik. Hidd el, a pasik, ha tudják, hogy nem "tepersz", hanem tényleg tapasztalatként kell a válasz, hogy fejlődni tudj általa, akkor néha még hajlandóak is őszintén beszélni.

2012. jún. 20. 19:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem bántásból írom, de ha egy ilyen eset ekkora krízist idézett elő nálad, akkor nem lehetséges, hogy korábban sem volt 100%-on az önbizalmad és az önértékelésed? (Ezzel nem akarom csökkenteni annak a "csapásnak" a súlyát, ami téged ért.) Mert szerintem aki egészséges önbizalommal rendelkezik, az nem jut el idáig. Egyébként nem feltétlenül hiszem, hogy azóta ne tetszettél volna senkinek, lehet, hogy bejöttél valakinek, csak a jelenlegi "beszűkült" állapotodban nem figyeltél fel erre. Az mondjuk tény, hogy ha nem hiszel önmagadban, akkor kevésbé leszel vonzó, és így kialakul egy ördögi kör. Első lépésként az énképedet kellene rendbehoznod, hogy valóban vonzó lehess. Az volt a legnagyobb baj, hogy elhagytad a nőiességedet, a fiú reakciójából azt vontad le, hogy akkor te nem is vagy igazi nő, pedig ez biztosan nincs így. Senkinél nem érsz kevesebbet emiatt, de ha te nem hiszel önmagadban, akkor mások se fognak hinni benned.
2012. jún. 20. 20:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, de voltam hasonló helyzetben a kérdezővel, éppen ezért azt is megértem, hogy miről beszél.

Én is sokszor szeretném megérteni ezeket a dolgokat, mert az segít az énképem helyreállításában.

2012. jún. 20. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!