Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet ezt valahogy küzdeni?
Nagyon szerettem egy pasit. Kezdetben neki is tetszettem, de később azt mondta, hogy most hogy jobban megismert, már nem tud rám nőként nézni. Semmi különösebb oka nem volt, csak ennyit mondott, aztán megkért, hogy legyünk barátok, ami persze nekem nem ment, így többet nem beszéltünk.
Ez már régebben történt. Azóta ismerkedtem másokkal. De egyszerűen képtelen vagyok túltenni magam a dolgon. Én sem tudok már magamra azóta nőként nézni. :( Csúnyának és bénának látom magam, és úgy érzem képtelen lennék bárkit is boldoggá tenni. Mintha elvitt volna magával belőlem egy jó nagy darabot, amit egyszerűen nem tudok visszahozni. Korábban több embernek tetszettem, azóta senkinek. Talán pont amiatt, mert oda lett a vonzerőm, mivel már magamban sem hiszek.
Mit lehet ezzel kezdeni? Megpróbáltam szórakozni, ismerkedni, sportolni. De csak ideig-óráig segített.
Azért ez nem egészen így van. Nekem nem volt gondom az önértékelésemmel, de egy hosszú, rossz házasságban sikerült fokozatosan, módszeresen leépíteni, és elhitetni, hogy én már nem is vagyok nő...
Időbe telik újraépíteni, és a rossz tapasztalatok (főleg a meg nem értett szituációk) ezen nem segítenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!