Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés
1 hónapja van a barátnőm és minden volt már csók stb na mindegy nem ez a lényeg szóval amikor először találkozunk egy nap akkor mindig zavarban van és nem ad semmit csak áll és köszön és én meg azt szeretném,ha legalább szájra puszi lenne :DD elköszönéskor mindig csók van,mert addigra feloldódik,de mindig csak a köszönnésel van a gond mert ott áll én meg megpuszilom és ennyi. Valaki ötlet? Mit tehetnék ?
2012. szept. 25. 18:25
 1/7 Minii Vikii ***** válasza:

Ez majd kialakul magától.:)

Hány évesek vagytok? :)

2012. szept. 25. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyere te kurv@ ha tetszik ha nem most b@szni fogsz! Igy ved rá
2012. szept. 25. 18:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Én 15 Ő 13
2012. szept. 25. 18:28
 4/7 Hanariko ***** válasza:
szerintem legyél te határozott, húzd magadhoz és csókold meg... meg van oldva a köszönés.
2012. szept. 25. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is légy határozott vele, és csókold meg.
2012. szept. 25. 18:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 25. 18:34
 7/7 Hanariko ***** válasza:
jah hát ennyi idősen nem is csodálom... nem leb*szásként, de látod erre mondják, hogy nem érett egy kapcsolatra. Ha még megcsókolni sem mer. (persze ez nem is követelmény, még jó hogy szégyenlős, de ezért nem kéne nagyra lenniük maguknaka tinikkel (nem feltétlen nektek, hanem általában))
2012. szept. 25. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!