Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
Hogy kimondja újra, hogy szeret?
Nem akarom hogy ismételgesse, nekem az nem kell, de már nagyon rég hallottam tőle és olyan jól esne. Azért mégsem kérdezhetek rá, hogy szeret-e.. :)
11 hónapja járunk, ha ez esetleg segít valamit.
Köszi a tippeket.
2012. aug. 25. 18:01
1/6 anonim válasza:
ha szeret akkor ki mondja...de nem hallani kell hanem érezni ;)
N22
2/6 anonim válasza:
esetleg mondd neki te is. nálunk ez alap. ha azt mondom szeretem, akkor ő ugyanezt mondja. ennyi.
3/6 A kérdező kommentje:
Érezteti ő eléggé. :)
Én csak azért nem akarom mondogatni, mert volt hogy már nem kaptam vissza azonnal és nem szeretem csak úgy a levegőben hagyni a szót. Ha érted mire gondolok :)
2012. aug. 25. 18:04
4/6 anonim válasza:
Ha nem akarja kimondani nem tudod ráerőltetni!
5/6 Mókusgyilkos válasza:
menj át dominába :D ostor meg minden ami kell és parancsold meg neki :P
6/6 anonim válasza:
Ez csak egy szó.Semmit nem ér magában.Csak ha van tartalma de ha meg van tartalma minek a kerítés.Sosem értettem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!