Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy Emese Réka kérdése:

Hogyan vegyem rá a barátom?

Figyelt kérdés
A barátom nyár eleje óta éjjel-nappal dolgozik, és egy perc ideje sincs rám.. sajnos mostanra rosszabb lett a dolog, amikor felhívom, úgy beszél velem mintha nem is a barátnője lennék... nem érdekli semmi, és nem hajlandó foglalkozni semmivel.. mert hogy fáradt stb... és ebben az a szomorú hogy amúgy meg nagyon jól kijövünk egymással.. és így tönkre megy a kapcsolatunk.. tiszta megszállott csak a munka a munka és a munka.. csak az a vicces hogy 16 éves.. szerintem az egész nyarat nem ezzel kéne eltölteni... Kérlek titeket segítsetek hogy rá vegyem arra hogy nem csak ez a fontos... :(
2012. aug. 3. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy számára elég fontos ahhoz,hogy időt szánjon rád,abban mi nem segíthetünk.
2012. aug. 3. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy kipihentebb állapotában ülj le vele és próbáld meggyőzni arról,hogy néha kicsit lazíthatna is,szervezz valami programot,ha van pihenő napja,akkor arra...,vagy csak egyszerűen menjetek el egy strandra pihizni.
2012. aug. 3. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Te dolgozol? A munkas ember elete nem csak moka es mese
2012. aug. 3. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, már nincs egy hónap és kezdődik a suli :)
2012. aug. 3. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem dolgozok, és nem mondtam hogy csak hokizni jár be... de szerintem 16 évesen ne dolgozza már végig az egész nyarat... amúgy az értelmes ötlet adónak köszi!
2012. aug. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!