Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most vegyem célzásnak?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik. Régebben nagyon jól elbeszélgettünk a facebookon, mindig ő írt rám. Mostanában az üzeneteimre néha nagyon kedvesen válaszol, utána meg van, hogy egyeltalán nem is válaszol, pedig láttam, hogy elolvasta és tettem fel az üzenetben kérdést, tehát tudta, hogy választ várok rá. Ezt most vegyem célzásnak,vagyis le akar rázni?
2012. szept. 2. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen.

És most takarodj.

2012. szept. 2. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy a fiuk neha unjak, ha nem konkret az ember, unjak talalgatni, hogy vajon "tetszem neki?", szoval lepjel valamit az irkalason kivul, akkor veszi az adast es fog o keresni teged.
2012. szept. 2. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Azt is várhatja, hogy te keresd.
2012. szept. 2. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
facebook...
2012. szept. 2. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Alapból nincs semmi jelentősége az egész helyzetnek, ha csak facebook-on beszélgettek és személyesen nem. Amíg csak ennyi a helyzet, nem lehet eldönteni, hogy tetszel-e neki. Elhívott már valahova? Ha nem, akkor nem hiszem, hogy bármit is akarna.

És szerintem te ne keresd, mert egyelőre ez elégé lerázásnak tűnik. :/

Majd ír ő.

2012. szept. 2. 15:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Régebben elhívott, hogy találkozzunk, de aztán mégsem lett belőle semmi. Többször is mondta, hogy ezt a netes dolgot nem nagyon szereti, inkább a személyeset, meg azt is kérdezte egyszer, hogy én mikor hívom el...De ez már régen volt,most az a helyzet, amit kiírtam a kérdésben. Azt hiszem, hogy elcsesztem ezt az egészet...
2012. szept. 2. 15:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Valaki válaszoljon létszi, nagyon fontos lenne!
2012. szept. 4. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ideje nagyot lépned és taliznotok,vagy tényleg felesleges az egész-ahogy gondolom ő is látja--ezért van h olykor nem válaszol.

Százalékom erősíteném........

2012. szept. 4. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!