Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon bejövök neki? Célzásnak vegyem amiket mond vagy csak hülyéskedésnek?
Jaj, de jó, hogy amikor én hetedikes voltam, még nem volt se facebook, se msn...
A kérdésre válaszolva, lehet célzás, de igazából ennyiből elég nehéz megmondani.
Szia! Amiket leírtál válasznak abból kiderül számomra, hogy Neked tényleg nagyon tetszik ez a fiú!:)
Kicsit próbáld meg külső szemlélőként nézni a dolgokat.
Ha a barátnőd azt, mondaná Neked, hogy van egy srác aki nagyon kedves és aranyos és tetszik Neki, de az általad leírtakat írta neki és megkérdezné, hogy szerinted ez célzás vagy csak poén, akkor mit válaszolnál?
Ha én lennék a barátnő, akkor azt válaszolnám:
Tényleg rendes srác, de nem gondoltam volna, hogy ilyeneket ír Neked. Eléggé kiábrándító.
Ha visszaírod neki, hogy persze benne vagyok, úgyis tetszel nekem! (mert Te is poénos akarsz lenni), akkor ha tényleg rendes és poénnak szánta (bár szerintem nem annak szánta) akkor biztosan megijedne és azt írja csak hülyéskedtem. Viszont, ha beindult a fantáziája és tényleg csak azt szeretné amit írt, akkor egyből kapna az alkalmon és amikor közölnéd, hogy csak vicceltél, akkor valószínűleg lehordana egy libának, aki bármire kapható. Amit minden srác megtudna és Te éreznéd magd a legkellemetlenebbűl. Szóval szerintem, akár milyen kedves is a srác, akkor sem kéne így közelednie feléd, és, hogyha ezek után belemész vele egy kapcsolatba, akkor valószínűleg a kapcsolatban is így fog veled bánni és ilyen szavakkal fog illetni. Remélem értesz, ha nem, akkor írj és még beszélünk róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!