Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy megkedv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy megkedveljen?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba teljesen és visszavonhatatlanul, szuperül érzem magam vele minden alkalommal, de azt is tudom, hogy ő csak barátként tekint rám. Nagyon tanácstalan vagyok, bármilyen tippet szívesen veszek. 21/L

2012. aug. 30. 00:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
És tudod, hogy minimum bi?
2012. aug. 30. 00:21
 2/16 anonim ***** válasza:
beszélj vele.. célozgass sztem venni fogja a lapot:P
2012. aug. 30. 01:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő csak barátként tekint rád, akkor 2x gondold át, hogy megéri-e a rizikót. Mert ha megléped, akkor az elsülhet nagyon jól, de a barátságnak onnantól kezdve vége (jobb esetben átfordul kapcsolatba, rosszabb esetben elhalványul, mert kínos lesz).

Jó lenne tudni a részleteket is, például, hogy az érintett félt érdeklik-e egyáltalán a nők. Például egy heterót nem tudsz sehogy se rávenni, hogy "megkedveljen".

2012. aug. 30. 01:28
 4/16 anonim ***** válasza:
sehogy
2012. aug. 30. 01:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, leszbikus ő is, és már egy ideje neki sincs senkije. De akikkel eddig kapcsolata volt, ők mind nagyon fiúsak kinézetre és viselkedésre egyaránt, ezért nem hiszem, hogy rám máshogy is tudna tekinteni, mert én nem vagyok ilyen. Bár kitörölhetném a fejemből..
2012. aug. 30. 14:49
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűbb, ha kukira ülsz, elvégre azzal vagy kompatibilis, de te tudod.
2012. aug. 30. 15:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Te is meleg vagy, vagy csak iránta érzel így?

Ha a fiús lányok tetszenek neki, akkor lehet, hogy azt szereti, ha becserkészik. Próbálj meg udvarolni, és a legfontosabb, hogy sose veszítsd el az önbizalmad, mert a nagyon fiús lányok sokszor határozottabbak, talpraesettebbek a többieknél.

2012. aug. 30. 16:11
 8/16 anonim ***** válasza:

Rávenni sehogy nem tudod... de ha kedvel, akkor szép lassan kezd el kimutatni neki az érzéseidet, ne túl egyértelműen.

Aztán hátha..:)

2012. aug. 30. 17:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Én is meleg vagyok, igen. Az a baj ,hogy nem az a domináns típus, de tényleg, igazán szeretném őt, úgyhogy próbálok határozottabban közeledni felé. (Ami MA sajnos nem nagyon jött össze.) Igazából valami konkrét tippet vártam volna, mit tegyek vagy mondjak neki, de köszi szépen az eddigi válaszokat is. :)
2012. aug. 30. 23:56
 10/16 anonim ***** válasza:

Egyidősek vagytok?

Hìvd el magadhoz,hogy tartsatok egy "csajos estét",amikor ketten vagytok bòkolj neki.Ha látod,hogy veszi a lapot,akkor pedig utàna smárold is le.;-)

Légyszi majd írd meg hogy sikerült,drukkolok!:-P

2012. aug. 31. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!