Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy megkedv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy megkedveljen?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba teljesen és visszavonhatatlanul, szuperül érzem magam vele minden alkalommal, de azt is tudom, hogy ő csak barátként tekint rám. Nagyon tanácstalan vagyok, bármilyen tippet szívesen veszek. 21/L

2012. aug. 30. 00:18
1 2
 11/16 anonim válasza:
Igen ez a legjobb ötlet én is ezt tenném a helyedbe hívd át "ottaludni" Én is voltam már hasonló helyzetben (::
2012. aug. 31. 13:22
 12/16 anonim válasza:
én is biztos ezt tenném. Áthívnám egy estére hozzám, esetleg egy közös vacsira otthon egy kis bor mellett pl...felhoznám a témát, közelednék hozzá, megcsókolnám, aztán alakul ahogy alakul 17/l
2012. aug. 31. 19:57
 13/16 A kérdező kommentje:
:):):):) Kértétek, hogy írjak a fejleményekről, és mivel csupa jóról tudnék csak beszámolni, hát tessék: a vacsora, amit ajánlottatok, jó ötletnek tűnt, többször próbáltam rávenni magam, hogy elhívjam, de valahogy mindig visszakoztam, féltem hogy fog reagálni. Végül nem is személyesen kérdeztem meg tőle, hanem facebook-on, lenne-e kedve átjönni másnap este, és igent mondott. Nagyon de nagyon örültem, egész másnap (tegnap) ez járt a fejemben. Csináltam vacsit meg desszertet, és hát... imádta. :) Remek kis este volt és azt hiszem, hamar egyértelművé vált neki is, mit szeretnék tőle. Mikor elbúcsúztunk, ő megcsókolt meg. És holnap újra találkozunk, megint kettesben, barátok nélkül. :) Nagyon furcsa, de nagyon jó érzés. Most jobban szeretem, mint valaha... :)
2012. szept. 4. 00:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Mindenkinek így sikerüljön, amit szeretne! =)
2012. szept. 4. 01:14
 15/16 anonim válasza:

gratulálok. Milyen jó érzés lehet, hogy egy lány vagy és te beleszeretsz egy lányba...nem mered elmondani neki, aztán csak sikerül és csak a tiéd lesz...jó érzés lehet.

Remélem nekem is összejön majd egyszer és életem szerelme, aki egy gyönyörű lány, az enyém lesz. Gratula mégegyszer. 17/l

2012. szept. 5. 12:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :) Én még mindig alig hiszem el, de akárhogy is legyen, szerintem ez életem legboldogabb időszaka. :)
2012. szept. 7. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!