Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, a barátom 23. még itthon lakom szüleimmel és nem engedik hogy itt aludjon nálam a barátom. már 2 hónapja együtt vagyunk. Eddig soha nem aludt nálam egy fiú sem és amikor felhoztam anyámnak a dolgot hogy mi lenne ha itt aludna hallani sem akart róla. Elég kellemetlen hogy 14 éves szinten kezel amikor már felnőtt ember vagyok és látom hogy más fiatalok már 16 évesen úgy élnek mint egy felnőtt ember... mit csináljak ?
2012. szept. 6. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Aludj te a barátodnál esetleg....
2012. szept. 6. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:

majd ha megismeri, meg fogja engedni. de egyszerűen nem akarja hogy átjáróház legyen az otthonotok. valószínűleg félt téged. de majd idővel ez változni fog.

21/L

2012. szept. 6. 19:26
 3/7 CsAM válasza:

Menj el a barátodhoz.

Menjetek egy Motelbe.

Menjetek máshová.

A szüleidnek ne mondd meg. Csak féltenek.

2012. szept. 6. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez sztem nem bizalmatlanság. Az is lehet, hogy csak nem akarja, hogy tőle 2 szobával arrébb "kufircolják a jányát". Nem minden szülő toleráns ilyen téren (főleg a lányosaknál fordul elő, és ez független a lány korától - lehet akár 45 éves is), ezért ezt az érzékenységet tiszteletben is szokták tartani a gyerekek (már, ha tudnak disztingválni), ezért pl. mi se döngetünk telitorkból anyósoméknél. Ahány ház, annyi - szopás!
2012. szept. 6. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindig úgy sajnáltam az ilyen fiatalokat. Kérdezd már meg a kedves szülőtől, hogy tán elfelejtette, hogy ő is volt fiatal? 19 évesen nem volt barátja? Ő nem szeret az apukáddal aludni? Nem vágyik rá? Nem tudja, hogy te is ugyanolyan felnőtt ember vagy, és vannak érzéseid, szükségleteid? Ugyanúgy szeretnél a szerelmeddel aludni, együtt lenni, ahogyan ő is az apukáddal. Értesd már meg ezt vele. Úgy felidegesít az ilyen begyepesedett gondolkodás!!!!
2012. szept. 6. 20:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen igazad van. arra hogy nem akarja hogy átjáróház legyen a lakásból arra annyit tudok mondani hogy eddig egy fiút mutattam be rajta kívül itthon de ő sem aludt itt egyszer sem. és itt nem a "kufircoláson" van a hangsúly, hanem azon hogy messze dolgozik és ilyenkor amikor hazajön szeretnénk kihasználni azt a kis időt és nem hiszem hogy 19 évesen az a megoldás h elmegyek egy motelbe éjszakára ... :D Én már aludtam náluk de szeretném ha ő is itt aludna nálunk. és tanácsokat kérnék hogy aki ugyan ilyen helyzetben volt, az hogy értette meg a szülővel hogy ebben semmi rossz nincs ?
2012. szept. 7. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Várj egy kicsit had ismerjék meg a szüleid és hogy szokják a helyzetet, még mindig a kislányuknak kezelnek és nem felnőtt nőként.
2012. szept. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!