Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedek így?

Figyelt kérdés

Elég fura egy helyzet.Pl.:tetszik egy srác,és egy idő után én is megtetszek neki.De míg nem tudom hogy bejövök neki hajtok rá.Amint megtudom h bejövök neki,elkezd taszítani... unszimpatikus, és idegesítő lesz számomra.

Már többször is volt ilyen de nem tudom mitől van!:(

és nem akarok velük játszani nehogy félreértsétek! Vagy lehet hogy jobban megismerem és nem tetszik a belső tulajdonsága?

Fogalmam sincs!:(

2009. aug. 2. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
a vadászat öröme
2009. aug. 2. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
ne hajts annyira.
2009. aug. 2. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
nem állsz készen uj kapcsira
2009. aug. 16. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudat alatt félsz egy új kapcsolattól..pl.félsz többet adni magadból mert akkor kiszolgáltatottabbá válsz...sokat csalódtál régebben? sok oka lehet de ezt neked kell tudnod...gondold csak át mgadban őszintén és rá fogsz jönni valszeg...
2009. aug. 16. 18:37
 5/8 A kérdező kommentje:

1x csalódtam de nagyon...lehet h még annak a hatása alatt állok???

ha lehet kérek még válaszokat!

2009. aug. 16. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is pont ez a gondom .. én is így viselkedek , de igazából magadban kell tisztázni a dolgokat és mindent átgondolni :) hajrá
2009. aug. 16. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt jó,hogy leírtad,hogy csalódtál egy nagyot már.

Egyszer énis csalódtam a barátomban,azt hittem összedől a világ. (Megcsalt a barátnőmmel.) Körülbelül fél évig éreztem azt,amit Te,azzal a különbséggel,hogy én beléptem újabb és újabb kapcsolatba,felejteni akartam. De egyszerűen idegesített mindig az új párom,hogy mennyire szeret,én pedig egyszerű tetszésnél többet nem érzek. Így egyre jobban kezdtem hátrálni. Mikor már a sokadik pasival történt ez,úgy gondoltam kicsit szüneteltetem ezt a dolgot,és ekkor jött váratlanul egy olyan pasi,akiben meg tudtam bízni,és beleszerettem. 9 hónapja vagyunk együtt boldogan,és még egyszer sem csalódtam benne.

2009. aug. 17. 00:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek!Sokat segítettetek:)
2009. aug. 17. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!