Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők nektek számít, hogy ha nektek van diplomátok akkor a párotoknak is legyen? Ez tényleg ennyire fontos? Vagy csak a karrierista, maguktól elájult embereknek számít?
Vagy nem,mert....
Vagy igen,mert....
Ja, majd ha megint meg akar erőszakolni valaki, akkor majd kérek egy diplomást, hogy nyújtson be neki kérvényt, hogy szálljon le rólam. És szépen megkérem, hogy lehetőleg ne szaggassa le a ruhámat rólam.
Ugyanezt teszem majd az ellenséggel a fronton is, ha le akar majd lőni.
Nekem nincs időm rátok. Örülhettek hogy ilyen lágy kézzel bánt veletek az élet.
Egyébként látod már miről beszéltem kérdező?
Egyetlen diplomás sem írta azt, hogy lenézi a szakmunkásokat, de a fordítottja megint megjelent. És ezek után a diplomás a nagyarcú, meg a szemét, ha diplomás társat akar? Kinek van arra szüksége, hogy lenézzék, amiért továbbképezte magát?
Normális esetben az ember büszke arra, amiért megdolgozott, amit elért, nem lenézést vár. Így nem lehet hosszú távon kapcsolatban élni.
Azt hiszed, hogy egy bajba jutott nőn nem segítene egy diplomás???
Még én, diplomás nő is segítenék! De ettől még a verekedés továbbra sem marad szempont.
Ő nem azért segített, mert szakmunkás, hanem azért, mert bátor és védelmezi azt, aki gyengébb és bajban van. Ez emberségfüggő, nem pedig végzettségé. Iszonyú szomorú, ha te ezt a végzettségének tudod be.
"Ja, majd ha megint meg akar erőszakolni valaki, akkor majd kérek egy diplomást, hogy nyújtson be neki kérvényt, hogy szálljon le rólam. És szépen megkérem, hogy lehetőleg ne szaggassa le a ruhámat rólam.
Ugyanezt teszem majd az ellenséggel a fronton is, ha le akar majd lőni."
A végzettség, hogyan függ össze az erővel? Jártál már a Rendőrtiszti Főiskola közelében? Egy 6 osztályt végzett alak meg fog védeni?
hú hú...rendesen elmentünk a témától! : )
igen,aki lediplomázott az büszke lehet magára,de nem gondolnám,hogy valamivel is több lenne bárkitől is,hacsak bebeszéli magának,hogy innentől kezdve ki ha én nem...
Szakmunkával és diplomával is lehet baromi jól keresni,és baromi szar.l!
Ha a szerelem,és a párkapcsolat ezen múlna,akkor azok nem igaz érzelmek,saját magunk becsapása lenne!
....és,hogy ki védi meg a nőjét?Hát egy szerető jó pasi mindenképp ha diplomás ha nem!
Nekem nincs diplomám, és nem hinném, hogy ez számítana a barátnőmnek. Pedig ő elég puccos sulikba járt külföldön, meg elég magas pozícióban dolgozik, nekem pedig csak egy technikumom van.
A baráti társaságba is sok diplomás van, de nincs közöttünk ellentét.
De itt az egyik válaszoló nagyon szűk látókörű, és ilyenkor mondom azt, hogy szégyellem, amiért vele egy szinten vagyok emlegetve.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!