Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők nektek számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők nektek számít, hogy ha nektek van diplomátok akkor a párotoknak is legyen? Ez tényleg ennyire fontos? Vagy csak a karrierista, maguktól elájult embereknek számít?

Figyelt kérdés

Vagy nem,mert....

Vagy igen,mert....

2012. szept. 24. 19:51
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
és ha nem lenne pék akkor nem ennél kenyeret sem!
2012. szept. 24. 20:02
 12/38 anonim ***** válasza:

Első:

Tehát olyasmire akartad rávenni, amid neked sincs, közben folyamatosan kerested a lehetőséget, hogy mással legyél, aztán a végére kiderült, hogy egy olyan dolog miatt dobtad, amit azt eredményezi, ami végső soron nem érdekel téged. (pénz) Hogy van ez? Nem érzed magad hülyének?

2012. szept. 24. 20:02
 13/38 A kérdező kommentje:

Időpont ma 20:02

ezt én sem értem : D

2012. szept. 24. 20:03
 14/38 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem ennél kenyeret sem, ha nem lenne pék. És? Épp olyan szükség van rá, mint az orvosra, de az előző válaszoló épp leszólta azokat, akiknek diplomája van, holott éppen annyira létfeltétel,hogy legyenek ilyen emberek, minthogy legyen, aki megtermeli majd feldolgozza az élelmiszert.
2012. szept. 24. 20:03
 15/38 A kérdező kommentje:

Időpont ma 20:03

ok,de csak azért nem szeretni valakit,mert nincs,és választani egy diplomásat,mert annak van...az szánalmas nem?

2012. szept. 24. 20:06
 16/38 anonim ***** válasza:

Egyébként nem értem miért van ebből felháborodás. Mármint abból, hogy van olyan diplomás ember, aki csak diplomás társat akar. Most miért zavar ez bárkit? Engem egy percig sem izgat. Mindenki azt vár el, amit akar, ez manapság nem is irreális elvárás és tulajdonképpen csak azt várja el, amit önmaga is teljesített.

Más pedig gyönyörű karcsú testalkatot, vagy hatalmas izmokat vár, pénzt, lakhatást és még sorolhatnám. A diploma egy ezerszer értelmesebb elvárás, azért legalább megdolgozott az ember.

2012. szept. 24. 20:06
 17/38 anonim ***** válasza:

Ilyen meg nincs, hogy valaki ezért nem szereti.

A kapcsolat előtt lehet ezt szűrni, de ha szerelmes vagy valakibe őszintén, akkor olyan vak vagy, hogy a legkevésbé fog érdekelni miről van papírja.

Csak gondolj bele, hogy a szerelmes emberek között olyanok is akadnak, akik eltűrik a bántalmazást. Akkor szerinted ez véget tud vetni egy kapcsolatnak?

2012. szept. 24. 20:08
 18/38 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az exem konkrétan ítélkezett a diplomások felett, egy raktárban dolgozik és jól érzi magát ott... Az új párom mindenre nyitott, okos ember. Ugyanúgy elvégzi a házi- és kerti munkákat, nekem pedig nem kell azon aggódnom, ha kirúgják fog e új állást találni és keres e valaha havi nettó 120-nál többet.
2012. szept. 24. 20:09
 19/38 TOMAtm ***** válasza:
ez kb a 10edik a listán.sajnos túl sok diplomást ismerek aki nem talál munkát ill (mivel ő diplomás és nem ezért tanult!!) 'büdös neki' a munka ami lenne(pedig más örömmel megcsinálná,akinek kisebb arca van).
2012. szept. 24. 20:09
 20/38 A kérdező kommentje:

20:06

jó,de ha te diplomásként szerelmes vagy egy gyári munkásba,inkább egy hozzád státuszban jobban illő emberhez mész feleségül?

2012. szept. 24. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!