Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők nektek számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők nektek számít, hogy ha nektek van diplomátok akkor a párotoknak is legyen? Ez tényleg ennyire fontos? Vagy csak a karrierista, maguktól elájult embereknek számít?

Figyelt kérdés

Vagy nem,mert....

Vagy igen,mert....

2012. szept. 24. 19:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Pont nem érdekel, hogy van e a barátomnak diplomája, vagy nincs. Végzős gimnazista vagyok, egyetemre készülök.

A barátomat kicsapták a suliból, érettségije sincs dolgozott, most tanul újra, mert megjött az esze.

Ennek ellenére simán be tudom vinni egy művelt társaságba, mert nagyon olvasott, és mindenhez hozzá tud szólni, van véleménye. Emellett bármit meg tud javítani, tud festeni (egyszerű dolognak hangzik, de állítólag tök bonyolult), szóval nagyon sok mindenhez ért. Mindemellett tud engem szeretni úgy, ahogy eddig senki, és én is borzasztóan szeretem.

Szóval nem, egyáltalán nem számít. Ismerek nagyon buta diplomásokat, akik erre büszkék, közben meg egy általános kérdésre sem bírnak válaszolni. 18L

2012. szept. 24. 20:12
 22/38 anonim ***** válasza:

Toma azért ez is érthető.

Most gondolj bele, hogy küzdesz 5 évig vért izzadva egy egyetemen, utána azt kérik tagadd le a diplomád és végezz egy olyan munkát, amit a te tudásod nélkül is bőven meg lehet csinálni.

A diplomás elsősorban nem a pénzért tanul, hanem azért, mert szereti, amit csinál, kell neki a szellemi kihívás.

Egy olyan munkahelyen lenni borzalmas, ahol nem érzed jól magad. Kiégsz a francba. Egyébként előbb utóbb elvállalja ezt is, mert nem akar éhen halni, de akkor sem ezért dolgozott. Ez ugyanolyan, mint a minimálbér a nehéz munkáért. Nem ez járna.

2012. szept. 24. 20:13
 23/38 A kérdező kommentje:

Időpont ma 20:09

neked meg a biztonság számít!

Hát ilyen vagy!

2012. szept. 24. 20:13
 24/38 anonim ***** válasza:

Ahhoz megyek hozzá, akit szeretek, és bolond, aki nem így tesz.

Úgy is nehéz az élet, ha azzal élünk, akit szeretünk, de ha ez sincs meg, akkor borzalmas.

A biztonság pedig mindenkinek fontos, nem anyagilag, hanem érzelmileg.

2012. szept. 24. 20:14
 25/38 anonim ***** válasza:
Akkor a biztonság számít :D és akkor mi van?
2012. szept. 24. 20:15
 26/38 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es és 14-es!

Lehet, hogy kicseréli a villanykörtét és megjavít ezt-azt, na de megnézném őket, amikor verekedni kellene, főleg egy erősebbel.

Egyébként meg, így van, szükség van mindengyik fajtára, de nem ez volt a kérdés.

De így van, én lenézem a diplomás férfiakat általában, mert lenézik a szakmunkásokat. A nővel otthon nagy pofájuk van, de ha meg kell védeni, verekedni kell, akkor meg elszalad.

Megnézném, vajon a diplomá ellene merne-e menni egy erősebb férfinak, amikor az az életedre tör.

Kérdező igazad van, ha mindannyian diplomások lennénk, akkor bizony a diplomásoknak kellne az utcát seperni. És lehet, hogy egy kétkezi munkás gazdag, a diplomás meg nyomorog.

2012. szept. 24. 20:15
 27/38 anonim ***** válasza:

Ehhez a hozzáálláshoz gratulálni tudok, és ahhoz is, hogy "verekedni kell".

Ez a különbség közöttünk, értelmes ember nem verekszik.

Aki a feleségével rosszul bán otthon, az nem a diplomája miatt teszi és nem látom egyetlen diplomás leírásából sem, hogy lenézné a szakmunkásokat, te vagy, aki lenézed a diplomás férfiakat.

Egyébként meg tanuld meg megvédeni magad, vagy esetleg befogni a szádat és nem belekeverni a fizikai fölényben lévő párodat egy olyan dologba, amiből hosszú távon problémája lehet. Mert én ismerek olyan embert, akinek ilyen menő verekedés miatt nincs erkölcsi bizonyítványa, sehová fel nem veszik dolgozni, marha sokra ment vele.

És most nem arról beszélek, hogy egy támadást ne háríts el, de nehogy már szempont legyen a fizikai erőszak.

2012. szept. 24. 20:19
 28/38 A kérdező kommentje:

ma 20:15

Én csak az szeretném mondani,hogy mindenki azt csinálja amiben jó,és azt végezze lelkiismeretesen!

Ha kell hozzá ha nem diploma!

2012. szept. 24. 20:19
 29/38 anonim ***** válasza:

" Háborúban pedig nem használna golyófogónak, hanem odateszi magát veszély esetén. "

Majd azt csinálja, amit a katonai vezető mond neki.

2012. szept. 24. 20:20
 30/38 A kérdező kommentje:
hát,jól elmentünk a témától,de legyen....
2012. szept. 24. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!