Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedi apukám hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi apukám hogy együtt aludjunk és hogy többet legyünk együtt?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok a barátom 20. Mindíg kedves a barátom szüleimmel, figyelmes, soha semmi rosszat nem csinál, tisztességes fiú. Soha egy rossz szava nem volt senkivel alkalmakkor mindíg ajándékot vesz szüleimnek. De apukám azt mondja, hogy nem kell annyit együttlegyünk max heti 2-3 alkalom elég:S. 2 szer aludtunk együtt. Fogamzásgátlót is szedek szal nem tudom mi lehet a probléma. Szüleim azt mondják semmi gond nincs a párommal.
2009. aug. 2. 16:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Meg mivel egy igazi főnyeremény a barátom, intelligens, kedves, aranyos, tisztelettudó mind szüleimmel mind velem, segítőkész, szóval nem tudom mi a probléma oka.
2009. aug. 2. 23:05
 12/19 anonim válasza:
100%
Szerintem is kicsit konzervatívok a szüleid.Féltenek,ami valahol érthető is,de ha már 14 hónapja együtt vagytok,akkor már megbízhatna a srácban.Kérdezd meg tőle,hogy ő mit szólna hozzá,ha hetente csak 2szer találkozhatna anyukáddal?Vagy ő annyi idősen,mint most te,mit érezne ilyen helyzetben?És még egy kérdés...:Azt,akarod,hogy megutáljalak ezért??Lehet,hogy egy kicsit durva,de akkor talán elgondolkodna,hogy az ő kicsi lánya már nem is olyan kicsi...
2009. aug. 5. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
nagyon helyesen teszi apukád. bőven ráérsz majd huszonéves korodban annyit együttlenni a barátoddal, még fiatal vagy és a szüleiddel élsz, hidd el, bőven elég heti 2-3 alkalom ennyi idősen.
2009. aug. 5. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:
én is pont igy vagyok nekem mindkettő , én is 17 vagyok .a pasimmal nemrég vagyunk 1ütt de mondja anyám hogy minek kell annyit találkozni és volt olyan is hogy nem tudták hogy vele megyek , nem adtam rá okot hogy gy viselkedjenek velem , nem tudom hogy mi lehet remélem én nem leszek ilyen szülő
2009. aug. 5. 19:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán az a baj hogy az ő idejükben még nem volt annyira divat hogy minden nap megyek a csajomhoz/pasimhoz.

Amúgy csak finoman meg kéne kérdezni hogy miért baj az neki ha együtt vagy vele, meg mondd hogy mennyire jól érzed magad vele, és hogy a normális kapcsolatokban sokkal többet szoktak a párok találkozni. Amúgy a második hozzászólással teljesen egyet értek.

u.i.: Legvégső esetben szökj ki éjjel, kamuzz hogy a barátnődhöz mész stb.:D Néha ezt kell csinálni ha nincs más megoldás. Jah és ha nem vagy annyira szoros kapcsolatban az apukáddal akkor először 'barátkozzatok jobban össze' és azután mond neki ezt.

2009. aug. 5. 19:57
 16/19 anonim ***** válasza:

nálunk is pont ez a helyzet,csak fordítva..

az én barátom 20 éves,én 16,és őt nem engedik nálam aludni,és alig lehetünk együtt,mert 8ra haza kell érnie..

mi már megpróbáltunk mindent.. ja,és másfél éve vagyunk együtt.

egyébként apukád félt téged.ülj le vele beszélgetni,hogy neked mennyire fontos a barátod,és szeretnél vele sokat együtt lenni.

2009. aug. 5. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Majd megszokja.

A MINDIG szóban nincs hosszú i, jegyezd meg jól és bocs.

2009. aug. 5. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek, de a barátod sem számít éppen érett embernek még. Lehet, hogy komoly srác, de még van mit megtapasztalnia és neked is. Most a suli fontos neked és hogy megalapozd az életedet. Ha van jövőtök akkor úgy is megvár téged, akármennyit is vagytok együtt :)
2009. aug. 5. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Jaa, szóval ez lényegében csak egy javaslat volt. Akkor meg nem kell foglalkozni vele :)

Hülyeség, hogy egymásrauntok.

2009. aug. 7. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!