Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedi apukám hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi apukám hogy együtt aludjunk és hogy többet legyünk együtt?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok a barátom 20. Mindíg kedves a barátom szüleimmel, figyelmes, soha semmi rosszat nem csinál, tisztességes fiú. Soha egy rossz szava nem volt senkivel alkalmakkor mindíg ajándékot vesz szüleimnek. De apukám azt mondja, hogy nem kell annyit együttlegyünk max heti 2-3 alkalom elég:S. 2 szer aludtunk együtt. Fogamzásgátlót is szedek szal nem tudom mi lehet a probléma. Szüleim azt mondják semmi gond nincs a párommal.
2009. aug. 2. 16:55
1 2
 1/19 anonim válasza:
84%
Mert te a vagy az ő pici lánya és félt. Meg gondolom szokatlan neki a helyzet.
2009. aug. 2. 16:57
 2/19 A kérdező kommentje:
14 hónapja vagyunk együtt. Megszokhatta volna már.
2009. aug. 2. 16:58
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
próbáld meg neki elmondani, hogyan érzel...beszéld meg vele őszintén, hogy már majdnem felnőtt vagy és komoly kapcsolatod van, nem csak egy kezdődő fellángolás...mond el neki, hogy ettől még ugyanúgy a kislánya maradsz és hogy számítani fogsz rá mindenben, kikéred majd a tanácsát és ugyanúgy szereted. De meg kell értenie, hogy a kislánya már lassan felnőtt és ki fog repülni a fészekből.
2009. aug. 2. 17:05
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

Valószínűleg konzervatívabb szülők közé tartoznak. Úgy ahogy az én szüleim. Ők nem igazán néznék jó szemmel, ha a barátom nálam aludna vagy fordítva, mert ez szerintük nem helyes, nem illik, a szomszédok pletykálnának rólunk stb... Ok mindig van.

Én úgy ahogy megbékéltem a helyzetemmel, elfogadtam és nem is erőltetem a dolgot, hogy nálunk aludjon a barátom. De azt kiharcoltam, hogy együtt mehessek vele nyaralni Olaszországba:)

De gondolj bele az apukád helyzetébe. Ha neked lenne gyereked, akkor te milyen tudattal hajtanád álomra a fejed a saját házadban, amikor a "kicsi lányod"- aki már nem is olyan kicsi- ott alszik egy pasival együtt és kitudja mit csinálnak. Lehet a kellemetlen szituációkat szeretné elkerülni. Szerintem 14 hónap kevés, hogy totálisan megbarátkozzon azzal a ténnyel, hogy a gyereke felnőtt. Kicsi időt még adj neki.

Én azt javaslom inkább fokozatosan próbálj kicsit több engedményt kicsikarni a szüleidből és ha látod, hogy javulást mutatnak, akkor mindig mehetsz tovább egy lépéssel.

2009. aug. 2. 17:24
 5/19 anonim ***** válasza:
Egyébként hidd el, igazán sosem fogja megszokni...
2009. aug. 2. 17:24
 6/19 A kérdező kommentje:
De nem is az alvás az végülis csak mellékes. Hanem nappal is alig lehetünk együtt:S
2009. aug. 2. 17:37
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarja, hogy túl hamar kiégett k.rva legyél. Nekem is ilyenek a szüleim és csak örülni tudok, hogy nem engedték meg túl fiatalon a meggondolatlan lépéseket.
2009. aug. 2. 18:20
 8/19 A kérdező kommentje:
De az sztem nem kur...vaság hogy a barátommal tölteném a szabadidőmet. Rendes ember dolgozik meg minden. Most pont szabin van de apám betesz nekünk:S
2009. aug. 2. 18:50
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

Mi az, hogy alig lehettek együtt? Azt mondod, hogy "megyek Jóskához" erre bezárja az ajtót megtiltja stb?

Mert ez elég nemnormális hozzáállás.

2009. aug. 2. 22:05
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem mondja azt. Csak megmondta nyár elején hogy attól hogy több időm van nem kell feszt együtt lenni vele mert csak egymásraunnánk meg veszekednénk.
2009. aug. 2. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!