Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, ha a szüleink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a szüleink nem engedik hogy együtt aludjunk?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.A probléma az,hogy a mi szüleink nem engedik még hogy együtt aludjunk,ellentétben az ismerőseinkkel,akiknek a szülei engedik.Egyik ismerősöm is jár egy lánnyal kb 1 hónapja és már ott is aludt nála.A másik probléma az,hogy az én anyukám is egy picit talán régimódi,mivel ismeri a páromat és tudja hogy AZ is eljön egyszer,mivel már több mint 1 éve szeretjük egymást,és komolyan is gondoljuk a kapcsolatot,nem csak holmi futókaland.Egyébkény 17 évesek vagyunk.Szeretnék véleményt kérni,hogy hogyan lehetne ezt megoldani.
2009. jún. 7. 20:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
17 évesen nekem se engedték.
2009. jún. 7. 20:36
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ígérjétek meg nekik h védekeztek ha netalán sor kerülne rá. esetleg menjetek el nőgyógyászhoz gyógyszer miatt.
2009. jún. 7. 20:37
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem normális
2009. jún. 7. 20:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj! Az én anyukám is nagyn félt, és régimódi. Az én barátom 3 hét után aludt ot (persze nem történt semmi, csal aludtunk) szülinapom alkalmából. Utána többször ottaludt. Látta anyukám hogy rendes és komolyan gondoljuk! % hónaposak vagyunk ma, 2 hónap után történt , együtt vesztettük el a szüzességünket! Anyu volt az első akinek elmondtam, és bízik benne, látja hogy felelősségteljes vagyok! Sztem ülj le vele, és mondd meg hogy felnőttél, vigyázol magadra, szeretitek egymást, biztos meg fogja érteni! Sok sikert;)
2009. jún. 7. 20:38
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
5 hónaposak * bocsi
2009. jún. 7. 20:39
 6/22 anonim ***** válasza:

Én már 1és fél éve jártam a barátommal mikor anyukám megengedte hogy együtt aludjunk!Ne aggódj hamarosan meg fog törni anyukád!!!Csak légy vele őszinte és beszélj vele komolyan!

Sok szerencsét:)

2009. jún. 7. 20:43
 7/22 A kérdező kommentje:
Hú de gyorsan írtatok:D Am már anyukámmal beszéltünk erről,és tudja hogy akarjuk,és tisztában van vele,hogy ő is volt fiatal,és tudja milyen amikor már szeretnénk megtenni.A probléma az inkább,hogy a párom anyja nem engedi a fiának,mert tipikusan úgy tekint rá,mintha még pici fiú lenne,és naon félti:S Néha már idegesít ahogy "elkényezteti",és a páromat is:S
2009. jún. 7. 20:46
 8/22 anonim ***** válasza:
amikor betöltöttem a 17 én is akkor jártam egy éve a párommal, nekem onnantól engedték meg, hogy rendszeresen aludjak nála, amikor kedvünk tartja. Azelőtt nagyon nem engedték, és 17 éves korom után se engedték volna, ha nem állok a sarkamra. Na hagyd magad.
2009. jún. 7. 20:50
 9/22 anonim ***** válasza:
53%

Örömmel olvastam soraidat kedves 17 éves. Már kezdtem azt hinni, hogy a mai fiatalság számára a gátlás ismeretlen fogalom. Ebben a szituációban mindenki normális, szülők, és ti. Jó, hogy aggódnak szüleid érted és féltenek. Mert igenis az első együttlét a legfontosabb, mert az első. A második már a többi része lesz. Ezért teszik ki próbának szerelmeteket a szülők, lássák időtálló-e az. Ha pedig a vágy már oly nagy és nem lehet tovább halogatni, azt javaslom kéz a kézben (fontos, hogy a fiú is ott legyen) leülni a szülőkkel szemben és engedélyt kérni. Ha ezt meg tudjátok tenni, szerintem a felnőttek látni fogják, hogy gyerekeik is nőnek fel, felelőséggel képesek életük dolgait felvállalni. Ha pedig ennek ellenére is tiltás a válasz jöhet a B-alternatíva, és a titkos beteljesedés.

De ha kiderül, hogy már megvolt és feleslegesen koptattam ujjbegyeimet, akkor mérges leszek!

2009. jún. 7. 20:52
 10/22 A kérdező kommentje:

Bárcsak minden ilyen könnyű lenne :( Olyan reménytelennek érzem ezt az egészet :( Az a baj,hogy anyám is kicsit úgy áll hozzá,hogy nem illik 17 évesen együtt aludni.Meg hogy majd akk beszéljük meg ha eljön az ideje..és ha már eljött?

Áh,reménytelen :(

2009. jún. 7. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!