Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, ha a szüleink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a szüleink nem engedik hogy együtt aludjunk?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.A probléma az,hogy a mi szüleink nem engedik még hogy együtt aludjunk,ellentétben az ismerőseinkkel,akiknek a szülei engedik.Egyik ismerősöm is jár egy lánnyal kb 1 hónapja és már ott is aludt nála.A másik probléma az,hogy az én anyukám is egy picit talán régimódi,mivel ismeri a páromat és tudja hogy AZ is eljön egyszer,mivel már több mint 1 éve szeretjük egymást,és komolyan is gondoljuk a kapcsolatot,nem csak holmi futókaland.Egyébkény 17 évesek vagyunk.Szeretnék véleményt kérni,hogy hogyan lehetne ezt megoldani.
2009. jún. 7. 20:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20:52 folytatása. Hoppá újabb infó. Fiú anyukája a hunyó. Nem ártott volna ezt az elején közölni. Ez esetben golyó az anyósjelöltbe, és bele a Dunába. Komolyra fordítva a szót, megelőzendő a jövőbeni sok konfliktust: golyó az anyósjelöltbe, és bele a Dunába. Értsd: gyanítom, hogy anyuka nem lesz meggyőzhető észérvekkel. Kerüld el messziről.
2009. jún. 7. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem nemhogy 17 évesen, de még 18 évesen sem engedték... És Kedves Kérdező még mindig élek.

Szerintem az, hogy Édesanyád és Édesapád így viselkedik semmi esetre SEM ABNORMÁLIS. Ők egy másik világban nevelkedtek, mint mi. Nekik az volt a természetes, hogy esküvőig no szex... A mai tizenéveseknek sem kell elsietni, hidd el nekem, hogy nem maradsz le semmiről.

Hiába vagytok együtt 1 éve, hiába tűnik hú de komolynak ez a kapcsolat, kevés az esélye, hogy együtt maradjatok mondjuk 19-20 éves korodra. Szóval ez nem jó érv. És azt sem szeretik a Szülők, hogyha a bezzeg neki megengedték frázissal jössz. Ők Téged nevelnek és nem az ismerős kölykét. Neked csak jót akarnak, bár nem érted meg, mert nem trendi, ha nem követheted a másik szokását.

Ha igazán szeretitek egymást, akkor kibírjátok mondjuk azt az egy évet, vagy kettőt, amit a Szüleid kiszabnak.

2009. jún. 7. 21:05
 13/22 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy csak le kellene vele ülni,és beszélni komolyan.Megértetni vele,hogy szeretjük egymást.Engem kedvel,jól meg is vagyunk,de lehet hogy csak 18 éves kortól engedik csak meg :S Nem tudom már mitévő legyek.Igazából lehet hogy télleg beszélni kéne vele komolyan,mert még nem nagyon próbáltuk.Kellemetlen is más szülei előtt:S
2009. jún. 7. 21:06
 14/22 anonim ***** válasza:
én leültem vele és elmondtam neki hogyha nemenged valamit azt csak ugyis jobban fogom akarni és az egyikünknek sem jó,végül belátta h nem okos dolog eltiltani mert ugyis megoldom h együtt aludjunk,mondojok ő azért elég liberális felfogású
2009. jún. 7. 21:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Anyám dettó ilyen.Nekem is mondta,hogy akkor tesszük meg amikor érezzük,de azért várjunk vele.Mondta,hogy megtiltani úgysem fogja,mert akkor annál inkább meg fogjuk tenni,szóval ezzel nem érhet el semmit sem...Márcsak párom anyjával kéne ugyanezt megértetni..De túl nehéz ez a helyzet..:S
2009. jún. 7. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
nekem meg most sem engedik meg, pedig majdnem ket eve vagyunk egyutt es majdnem 19 eves vagyok.(persze azert egy-egy satorozas alkalmaval volt modunk egyutt aludni, "hivatalosan" meg nem) de en is elek meg:) szoval turelem.
2009. jún. 7. 21:14
 17/22 anonim ***** válasza:
5%
nekem 15 évesen azt is megengedték, hogy hozzánk költözzön a barátom! nem értem miért ilyen prűd néhány szülő. .
2009. jún. 7. 21:22
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát akkot megnyugodtam:)Sztem várni fogunk 18-ig,és aztán megpróbáljuk:)
2009. jún. 7. 21:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Tudom,h a szülők is féltenek,de azzal,h megtiltják naon nem fognak elérni semmit sem,mert úgyis meg fog történni.És igen,el is ítélem azokat a szülőket,akik egyből megengednek mindent a gyerekeiknek.Azok a gyerekek el is fognak zülleni!El is ítélem azokat a fiatalokat,akik már 1-2 hét után megteszik,és már 13-14 évesen elveszítik a szüzességüket!Az ilyenektől néha felfordul a gyomrom,de ha mondok vmit,akk én vok elítélve,hogy milyen dolog ez már,hogy elítélem.
2009. jún. 7. 22:07
 20/22 anonim ***** válasza:
figyu járjatok még szerintem jövőre már megengedik. addig meg lehettek együtt attól eleget...
2009. jún. 7. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!