Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első találkozás lesz hétvégén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás lesz hétvégén kedvesem anyukájával. Van valami "trükkötök", hogy jól sikerüljön? Pl. Ti szoktatok vinni ilyenkor ajándékot? Mivel ott is alszunk, együtt vagy külön aludjunk?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a bemutatgatós fajta, eddig összesen 2 fiút mutattam be a szüleimnek, de mindkettő több mint egy év után. Mostani barátommal alig egy hónapja vagyunk együtt,de szeretne bemutatni az anyukájának és ő is szeretne megismerkedni az én anyummal. Nekem egy kicsit korainak tűnik, de ez inkább az én távolságtartásomból adódik csak.

Nincs túl nagy tapasztalatom bemutatkozásban:( Szoktak kedvelni a szülők, mégis félek egy kicsit.

2010. febr. 2. 22:10
 1/10 A kérdező kommentje:
élesz = lesz
2010. febr. 2. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

én legelőször igen, vittem egy kis apróságot a kedvesem szüleinek, de az nem is olyan fontos.

az együttalvásról pedig.. legelőször inkább külön... aztán lehet együtt is.. mert például mi kb 1 hónap után ismertettük meg egymást a szüleinkkel. és nála véletlenül elaludtunk az ágyon mertmár kómásak voltunk.. és együtt aludtunk véletlenül.. és kicsit kivolt akadva az anyuka.. de utána megoldódott minden

legyél velük kedves, ne kihívó ruhákban jelenj meg előttük, kb ennyi :)

L

2010. febr. 2. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy együtt alszotok-e az függ attól, hogy: Hány évesek vagytok?

Egyébként nem kell semmit se vinni, mosolyogva bemutatkozol, esetleg puszi-kézfogás, nem nagy cucc. Ha kedves, mosolygós leszel, akkor kedvelni fognak.

Egyébként 1 hónap az normális! nem értelek téged, h az előző barátaidat több mint 1 év után mutattad be... na mindegy, nem is az én dolgom. csak légy kedves és ők is azok lesznek. Esetleg kérdezd meg tőlük, hogy vannak, meg mittomén.. csak ügyesen:)

2010. febr. 2. 22:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Alapvetően egy kedves ember vagyok:) és inkább elegáns a stílusom, mint kihívó, szóval ezzel nem lesz gond. Anyukájának pl. egy csokor virág jó ötlet? Úgy félek, mint egy 15 éves, pedig majdnem kétszer annyi vagyok:)
2010. febr. 2. 22:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért egy év után, mert csak akkor akartam hazavinni egy fiút, amikor már komoly kapcsolat volt. Nálunk nem volt divat a futó kalandokat hazavinni, kb. az volt a "szabály", hogy csak azt szeretnék megismerni, aki akár a férjem is lehet esetleg.
2010. febr. 2. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne félj a talitól:)

Vigyél virágot,az jó 5let.

Hajrá!

2010. febr. 2. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok:

igen igen nemkell siettetni a dolgokat.. mi is csak azért mutattuk be egymást a szülőknek mert távkapcsolat és hát 2 hónaponként találkozhatunk most legközelebb nyáron. demégmindig tart a kapcsi :)

és igen a virág az jó ötlet

hajrá nemlesz gond

2010. febr. 2. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát holnap 1 hete,hogy együtt vagyok a barátommal :)

de előtte nagyon jó barátok voltunk,szóval anyu ismerte már,de az ő szülei engem még nem,lassan beszeretne mutatni engem a szüleinek,tudnak rólam,de én félek vmitől..:D

én nem viszek semmit :)

14L

2010. febr. 2. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
ma 22:37es vagyok..azt elfelejtettem hozzátenni,hogy gondolkodtam azon,hogy vigyek-e valamit...virágot azért nem,mert az anyukájának virágboltja van,valami édességet meg azért nem mert tudom hogy félti az alakját:D
2010. febr. 2. 22:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Esetleg megkérdezheted párodtól, hogy anyukájának vane valami hobbija vagy gyűjt-e valamit és ahhoz egy kis apróságot. Nem kell nagy ajándék, csak egy kis figyelmesség.
2010. febr. 2. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!