Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Programok, amik nem kerülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Programok, amik nem kerülnek sokba és a lány szervezheti?

Figyelt kérdés
A barátom meglepett nem rég, első évfordulónk alkalmából. Ezt szeretném viszonozni neki, hisz eddig csak ő gondoskodott programokról, amik közül igaz nem sok jött össze, de tudom, hogy ha meg lesz rá a kerete, mindent meg fog tenni, hogy összehozza. Mivel arról már nem tudom lebeszélni, hogy pénzt költsön rám, illetve a múltkori kis akciója is bizonyította, hogy szeret, most szeretnék én valami kis programot, elfoglaltságot szervezni kettőnknek. Nagy dolgokat nem engedhetek meg magamnak, mind pénz mind időhiányában. Lenne ötletetek? Szexet, csábos fehérneműket most hanyagoljuk :) Egyébként 17-18 évesek vagyunk.
2012. szept. 22. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
piknikezni a szabadba, romantikus vacsora gyertyákkal, romantikus fürdő gyertyákkal, masszázs, mozi, stb Egyébként örülj, hogy ő szervezi a programokat. Ez tényleg azt jelenti, hogy nagyon szeret. :)
2012. szept. 22. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Elmondhatatlanul örülök neki még ha valóban szinte 1 se jött össze, de tudom, hogy rajta van az ügyön :) Épp ezért szeretném valahogy viszonyozni neki.
2012. szept. 22. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy hangulatos kis kávézó, egy fincsi vacsora éjszaka amikor már nincs senki, egy szép parkban, egy üveg bor, egy közös fürdő sok sok gyertyával utána egy masszázs és összebújva egy jó nagy alvás!
2012. szept. 25. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
miért nem jött össze? miket szervez? :O
2012. okt. 18. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!