Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, hogy mutatjatok ki, ha egy lany tetszik nektek?
Figyelt kérdés
szemelyes tapasztalatokat kerek, de nem olyanra vagyok kivancsi hogy odamesz hozza es elmondod neki,stb.
hanem hogy viszonyulsz hozza, hogyha a tarsasagaban vagy,felvagsz elotte, hangosabban nevetsz, stb.:D
Tudom hogy inkabb lanyos vonasok amiket leirtam peldanak, csak szemleltetni akarom hogy mire vagyok kivancsi.
Elore koszi
2012. szept. 21. 22:19
1/5 anonim válasza:
és jött józsi ...tudom fa*za gyere meg minden nem az de érted oda jön...cigid van? érted full doboz ott van a zsebébe a rohadtnak ..erre mondom neki józsi van a zsebede abbó vehetsz...elkezdi jó de le szoktam...mondom mi? hát a cigiról az enyémből nem szívok már két hete....na bazzmeg józsi.....:D tee az a gyerek...
2/5 anonim válasza:
En lany vagyok, de a fiu sokat szemezett velem, orak elott mindig odajott dumalni, bejelolt facen es irogatott, elhivott setalni.
3/5 A kérdező kommentje:
Te jolkivagy. :D
2012. szept. 21. 22:24
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi, utolso valaszolo.
2012. szept. 21. 22:24
5/5 anonim válasza:
Keresem a szemkontaktust a lehető legtöbbször és próbálom minden alkalommal a legtovább fenntartani. Emellett próbálok minél többet beszélgetni vele, de csak önmagam adva, nem felvágva vagy bármi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!