Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy mutatjátok ki ha tetszik valaki?
Tehát például nálatok ha mondjuk sokat néztek egy fiút, ha éppen találkozik a tekintetetek és gyorsan elkapjátok onnan, vagy ha esetleg ilyenkor rámosolyogtok arra a személyre, vagy hasonlók jelentenek valami vonzódást? Vagy ki hogy szokta ezt kimutatni? (Akarva, akaratlanul)
A válaszokat előre is köszi!
Én - nem pont úgy nézve, hogy tetszik valaki, hanem én, mint aki szerelmes az illetőbe - úgy, hogy ha találkozunk akkor széles mosollyal köszönök neki és nézem. Vagy észreveszi vagy nem. Ez az amolyan "megbújós" és álmodozós szerelem nálam... sajnos viszonzatlan, de mindig van remény... egy kis taktikával minden elérhető, ha meg nem... fiatalok vagyunk :)
Bár általában mindenki azt mondja, hogy szemezés, mosolygás, nézés... nem olyan könnyű, főleg, ha mindig van valakivel, esetleg észre sem vesz az illető...vagy ha észre is vesz nem úgy, ahogyan szeretnéd...
Mai fiatalok... bár én 16/l
Hát...nemis tudom...:D szerintem a leg árulkodóbb jel a zavarbajövés és pirulás :D mert az h nézünk vaakit még nem azt jelenti h tetszik..:D viszont ha elpirulunk akk az már 99% :D és azért 99 mert egy lánynál sose tudni semmit 100% ra :P
16/L
Lányok! Ti hogy mutatjátok ki MSN-en ha tetszik valaki? (:
Mert én belefutottam egy ari lányba, egyenlőre csak ott tudunk beszélni, és nyilván nem hülye, tudja jól, hogy nagyon tetszik nekem, habár burkolom a szavakat, és eldumálunk dolgokról, de eléggé nyilvánvaló hogy nem a barátja akarok lenni.......tippek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!