Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy mutatjátok ki annak a lánynak, aki tetszik nektek?
- szemezés
és?
Ha még nem beszéltünk: szemezés.
Ha már beszélgetünk, ismerkedünk és továbbra is tetszik, akkor próbálok a kedvében járni mindenféle aprósággal, figyelek arra amit mond, néha bókolok neki, elhívom sétálni, és ehhez hasonlók. :)
ha nem beszéltünk mégs oha, akkor szemezés, próbálok mindig a közelében lenni, hozzáérni "véletlenül" többször, beszédürügyet kreálni...
Ha ismerjük már egymást, akkor elkérem a számát, elhívom valahova, sokat beszélgetek vele stb stb...
Ha szerelmet érzek iránta:-Puszit adok neki,megérintem megsimogatom a vállát,próbálom megnevettetni,törődök vele,nem mondom ki,h szeretem,tudja Ő azt anélkül is,inkább éreztetem vele tettekben...aztán elhívom vhova,jöhet a csók és így tovább...:)
Ha úgy tetszik,h csak sexet akarok tőle:-Leszarom ,h mi van vele,nem foglalkozom vele,nem beszélek vele 1általán,max néha bámulom, simán lesmárolom akár első találkozásra ha adódik rá lehetőség, inkább a seggét taperolom,meg másegyébetó;) randira nem hívom,mer minek,inkább rögtön a házunkba/szobára,ha úgy tetszik;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!