Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden lány, hogy egyetemtől őt többnek hiszik és csak olyan pasikkal áll szóba akik egyetemre járnak/végeztek?
egyetemistaként azért ismerkedem főleg egyetemistákkal, vagy egyetemet végzettekkel, mert egyetemre járok, és a bulikba, vagy az egyetemi törzshely kocsmákra ritkán jönnek nem egyetemisták :D
ettől függetlenül az egyik legjobb és legrégebbi barátom víz-gáz-klíma szerelőnek tanul :)
miért érezném magam többnek az egyetemtől?:D b*szhatnánk, ha nem lennének szakmunkások, elég szar élet lenne. aki elég intelligens, az ezzel tisztában van, és nem helyezi alá-fölé magát semmilyen más szakmának. a diplomás munkanélküli is ugyanolyan munkanélküli, mint a szakmát végzett munkanélküli.
Az előző kapcsolatomban sajnos nálunk is hozzáadott a dolgokhoz az egyetem. Engem nem érdekelt, hogy ő "csak" szakmát tanult, de mikor elkezdte mondani, hogy "nem érti, hogy minek nekem egyetem" az nagyon rosszul esett. A vizsgaidőszakról nem is beszélve... Soha semmi támogatást nem kaptam tőle ez irányban. Én viszont mindig csak biztatni tudtam arra, hogy csinálja a szakmáját minél jobban, figyeljen oda az óráira, menjen el gyakorlatot szerezni, tanuljon nyelvet stb. Persze nem hallgatott rám... Akkor az volt az egyik szakítóindoka, hogy mi lesz, ha ő majd elkezd dolgozni, én meg majd csak az egyetem után. Ha jól tudom most munkanélküli.
Szóval ezek után én is inkább egy diplomás férfival szeretnék foglalkozni, akivel hasonló értelmi szinten vagyunk.
Járj te is egyetemre és akkor majd talán megérted! :-D
Eddig én sem foglalkoztam vele,de az évek és a tapasztalat,azt mutatja,h inkább ott fogok keresgélni.
Ez szerintem hulyeseg, ha teged mint nem egyetemre jaro elutasitott akkor nem az a baja h nem jarsz egyetemre.:)
Ha tetszenel neki akkor igy is ugyis, ez csak egy kifogas volt szerintem.:)
(a baratomnak volt egyetemista baratnoje es akkor o 16 volt...:).konkluzio.?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!