Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi minden lány, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi minden lány, hogy egyetemtől őt többnek hiszik és csak olyan pasikkal áll szóba akik egyetemre járnak/végeztek?

Figyelt kérdés
Nem az a lényeg,hogy megértsék egymást a fiúval és jól érezzék magukat egymás mellett?

#Jóléreznimagamatamásikmellett
2012. szept. 22. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Azonos értelmi szinten az meberek jobban megértik egymást. Egy kapcsolatban az is fontos, nemcsak az érzelmek. Az értelmi szint persze nem feltétlen diploma kérdése, de többnyire az.
2012. szept. 22. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
A lányoknak az ilyen felszínes dolgok számítanak. Mondjuk sztem a külső és az anyagiak fontosabbak nekik.
2012. szept. 22. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a kérdésből megint egy újabb van diplomám, nincs diplomám vita lesz.. De hát van aki szeret provokálni.. Én egyetemista vagyok és most lett vége a 4 éves kapcsolatomnak.. A srác nem járt egyetemre, ezt nem is vártam el tőle soha, tökéletesen meg voltunk.. Leszámítva kisebb vitákat, amiket mind az egyetem generált.. Ő nem értette, hogyan fáradhat el valaki egy suli nap végére, nem értette miért vagyok ideges vizsga előtt..stb Én pedig nem tudtam ezt elmagyarázni neki...(Végül nem ezért lett vége) Most már szívesebben ismerkedem én is az egyetemen, ahol azonos érdeklődési körű emberek vannak, azonos problémákkal, megértik, hogy ez sem egy könnyű élet.. És nm egyből előítélettel állnak hozzám, hogy én biztos többnek képzelem magam.. Ha egyszer újra összejövök valakivel, legyen az egyetemista vagy nem, nagyon remélem ő sosem lesz olyan előítéletes, mint azok, akik azt hiszik a dolgozó ember kevesebbet ér vagy az egyetemista nagyobbnak képzeli magát..
2012. szept. 22. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

egyetemistaként azért ismerkedem főleg egyetemistákkal, vagy egyetemet végzettekkel, mert egyetemre járok, és a bulikba, vagy az egyetemi törzshely kocsmákra ritkán jönnek nem egyetemisták :D

ettől függetlenül az egyik legjobb és legrégebbi barátom víz-gáz-klíma szerelőnek tanul :)

miért érezném magam többnek az egyetemtől?:D b*szhatnánk, ha nem lennének szakmunkások, elég szar élet lenne. aki elég intelligens, az ezzel tisztában van, és nem helyezi alá-fölé magát semmilyen más szakmának. a diplomás munkanélküli is ugyanolyan munkanélküli, mint a szakmát végzett munkanélküli.

2012. szept. 22. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Az előző kapcsolatomban sajnos nálunk is hozzáadott a dolgokhoz az egyetem. Engem nem érdekelt, hogy ő "csak" szakmát tanult, de mikor elkezdte mondani, hogy "nem érti, hogy minek nekem egyetem" az nagyon rosszul esett. A vizsgaidőszakról nem is beszélve... Soha semmi támogatást nem kaptam tőle ez irányban. Én viszont mindig csak biztatni tudtam arra, hogy csinálja a szakmáját minél jobban, figyeljen oda az óráira, menjen el gyakorlatot szerezni, tanuljon nyelvet stb. Persze nem hallgatott rám... Akkor az volt az egyik szakítóindoka, hogy mi lesz, ha ő majd elkezd dolgozni, én meg majd csak az egyetem után. Ha jól tudom most munkanélküli.

Szóval ezek után én is inkább egy diplomás férfival szeretnék foglalkozni, akivel hasonló értelmi szinten vagyunk.

2012. szept. 22. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

Járj te is egyetemre és akkor majd talán megérted! :-D

Eddig én sem foglalkoztam vele,de az évek és a tapasztalat,azt mutatja,h inkább ott fogok keresgélni.

2012. szept. 22. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez szerintem hulyeseg, ha teged mint nem egyetemre jaro elutasitott akkor nem az a baja h nem jarsz egyetemre.:)

Ha tetszenel neki akkor igy is ugyis, ez csak egy kifogas volt szerintem.:)

(a baratomnak volt egyetemista baratnoje es akkor o 16 volt...:).konkluzio.?)

2012. szept. 22. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!