Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves lány vagyok és kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok és kb. fél éve beszélgetek neten egy 20 éves fiúval. Még nem találkoztunk (részben a nagy távolság miatt) De ő már nagyon szeretne látni és azt mondja, hogy szeret. Már pedofilnak is mondták ezért. Túl nagy ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 00:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Te még egy kislány vagy, ő meg már súrolja nagyon a férfi kort. Rendes melója lehet avagy egyetimsta.

Hát nem hinném, hogy szerelem. Legalábbis ezekben a korokban.

Ha mondjuk te lennél 20 ő 25 az hihető, de tizenéveseknél nem.

2012. szept. 22. 00:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudhatod ki ő
2012. szept. 22. 00:58
 3/8 anonim ***** válasza:
miért ne tudhatná? fél ée beszélnek. sztem egyáltalán nem gáz én járnék 14 éves lánnyal is, ha szeretem és én is képes vagyok neten is beleszeretni valakibe. De ne hűlyítsd mert akkor az neki elég szar lesz amikor majd koppan :S találkozz vele és meglátod, szerintem rendes fiú lehet. Én is 20 vagyok. (mondjuk most 18 éves lány tetszik, de ő semmivel se más mint egy 14 éves, ugyanolyan jól elbeszélgetek vele, max egy nagyon kicsit érettebb de én se vagyok vmi érett :D)
2012. szept. 22. 01:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak meg akar dugni, de az is lehet, hogy élőben képtelen csajt találni. De ha találkoznál vele, azért egy teljes alakos webcam beszélgetést mindenképp ejts meg vele.
2012. szept. 22. 01:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha érett vagy hozzá agyilag, akkor nem lesz gond.
2012. szept. 22. 02:21
 6/8 anonim ***** válasza:

nem gond nekem 12éves csajom van

65/f

2012. szept. 22. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:

De bírom a sok okos embert, aki egy 20 évesre azt mondja, hogy ő már férfi, komoly ember

Nem láttatok ti még 20 évest, hogy mennyire "gyerekesek" tudnak lenni, persze ez már jó értelemben

Az én osztályom full fiú osztály 19-20 évesekkel, és a 90%-a 15-16 éves barátnőt keres, mert a mi korosztályunk számunkra szánalmas, mert igen nagy része azt nézi hogy mid van, a többi meg foglalt, vagy nem mer kapcsolatban lenni(!)

kétlem hogy csak meg akar dugni, de azért facebookon ellenőrizd le, ott azért rájön az ember, hogy kivel is beszél, milyen a stílusa, és milyen ember. Én speciel nem csak azt akarnám egy ilyen idős lánytól, bár inkább legyen 16 mint 15 éves

2012. szept. 22. 10:26
 8/8 anonim válasza:

Nem hiába mondogatják a szülők hogy ne szabad mert...

Ha láttatok már híradót...

na mindegy...elmehetsz de csak barátokkal sztem

2012. okt. 4. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!