Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és kb. fél éve beszélgetek neten egy 20 éves fiúval. Még nem találkoztunk (részben a nagy távolság miatt) De ő már nagyon szeretne látni és azt mondja, hogy szeret. Már pedofilnak is mondták ezért. Túl nagy ez a korkülönbség?
Hát nem tudom. Te még egy kislány vagy, ő meg már súrolja nagyon a férfi kort. Rendes melója lehet avagy egyetimsta.
Hát nem hinném, hogy szerelem. Legalábbis ezekben a korokban.
Ha mondjuk te lennél 20 ő 25 az hihető, de tizenéveseknél nem.
nem gond nekem 12éves csajom van
65/f
De bírom a sok okos embert, aki egy 20 évesre azt mondja, hogy ő már férfi, komoly ember
Nem láttatok ti még 20 évest, hogy mennyire "gyerekesek" tudnak lenni, persze ez már jó értelemben
Az én osztályom full fiú osztály 19-20 évesekkel, és a 90%-a 15-16 éves barátnőt keres, mert a mi korosztályunk számunkra szánalmas, mert igen nagy része azt nézi hogy mid van, a többi meg foglalt, vagy nem mer kapcsolatban lenni(!)
kétlem hogy csak meg akar dugni, de azért facebookon ellenőrizd le, ott azért rájön az ember, hogy kivel is beszél, milyen a stílusa, és milyen ember. Én speciel nem csak azt akarnám egy ilyen idős lánytól, bár inkább legyen 16 mint 15 éves
Nem hiába mondogatják a szülők hogy ne szabad mert...
Ha láttatok már híradót...
na mindegy...elmehetsz de csak barátokkal sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!