Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vonzalom. Tiltott. Korkülönbsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzalom. Tiltott. Korkülönbség. Távolság. Szex. Titok. És persze nem bírom kiverni a fejemből. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy pasi. Két éve ismerem. 8 év korkülönbség van köztünk (én a húszas éveim elején vagyok), ezt még nem is tartom soknak. A kezdetektől fogva vonzódtunk egymáshoz, de egyikünk sem közeledett igazán vagy egy évig, mert tilos lett volna bármilyen kapcsolat közöttünk. Viszont amikor ez a tényező megszűnt, akkor ő külföldre utazott hosszabb időre. Közben nekem lett valakim, akivel nagyon mély kapcsolatunk lett, de közben sokszor gondoltam a másik pasira, egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből...

Majd visszatért, de nem kerestük egymást, véletlenszerűen találkoztunk, és lefeküdtünk. Ez egyetlen egyszer történt meg, tudva azt, hogy nem lesz sokáig az országban, és talán soha többé nem találkozunk, és talán így lezárhatom. Hülye gondolat volt. Véletlenszerűen ismét összefutottunk, de csak pár percet tudtunk beszélni, mert mindkettőnk sietett. Majd másnap messziről ismét láttam, ő is engem, de másfelé mentem, ő viszont úgy tűnt, mintha arra várna, hogy elinduljak felé. Ez pár napja volt, azóta nem láttam nem keresett.

Elvileg tudja, hogy már nincs kapcsolatom, és én is tudom, hogy ő csak pár hónapig lesz már itt, mégis vágyom rá, hogy keressen. Hogy lépjek végre túl rajta?

Mert közben a volt párom iránt is érzek valamit, úgy érzem, rajta sem tudnék hirtelen túllépni. Mintha két egymástól teljesen különböző embert szeretnék egyszerre, de mindkettőjükben más dolgok vonzanak.

2012. jún. 5. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
korotok?
2012. jún. 5. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Szexelj egy másik pasival is...........aztán egy másikkal.........majd egy másikkal.....
2012. jún. 5. 14:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Első: Én a húszas éveim elején, ő a végén van, de leírtam fent is.
2012. jún. 5. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

8 ev az nem sok. Felnöttek vagytok.

Szerintem ha nem keres, hat hagyd. Ha meg keres, kerdezd meg töle hogy mit akar.

Lehet hogy nem is a mostani öt szereted, csak a mulbelei "milyen lett volna ha..." dolgot?

A volt parodtol meg lehet h kicsit tavol kellene maradnod, hogy idövel rend rakodjon a lelkedben.

2012. jún. 5. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Uh,de bonyolult vagy. Keress egy harmadikat. Mondjuk én? :-)
2012. jún. 5. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ja, igaza van a második válaszolónak. Feküdj le még pár sráccal, azt a barátodnak nem kell tudni róla....Ilyenek vagytok....Pff
2012. jún. 17. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi vagyok, ha választhatnál, melyikőjüket választanád?Szakítani is képes volnál miatta?
2012. jún. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!