Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hófehérke19 kérdése:
Megcsal? Vagy csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
A barátommal 4 éve együtt vagyunk.Mostanában kezd kicsit fura lenni velem és ezt arra fogja hogy sokat "hisztizek".A hisztim körülbelül azon szokott lenni ,hogy például ma is végzetem a suliba siettem hozzá,mikor meglátott azzal fogadott hogy hogy nézek ki,miért vettem fel azt a farmert tökre égő stb...Eddig kizárt magát a facebookrol mert hogy mekkora egy hülyeség,most meg sokat van fent,állítólag beszélget néha a haverjával.Én hinnék neki,de nagyon bizalmatlan vagyok mióta n nemrég elhagyott,és félek hogy ez megint bekövetezik.Mit tegyek?2012. szept. 21. 18:42
11/13 A kérdező kommentje:
Belé azt nevelték hogy aki nem márkás ruhát vesz fel az luzer...
Szerintem szánalmas
2012. szept. 21. 21:38
12/13 anonim válasza:
hagyd a fenébe az ilyen barmot.inkább szakíts vele,
ruhája miatt elítélni valakit...
szemét gazdagok
13/13 A kérdező kommentje:
Nem csak az a baj hanem hogy ha itt alszik nálam sokszor nem akar lefeküdni velem mert hogy ő fáradt".én elhinném ha melózna,de nem ez a helyzet.nekem ez már nagyon fáj,főleg ha vissza utasít
2012. szept. 30. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!