Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
a párom hétvégkenként elmegy a párom haverozni.
most sincs itthon, azt mondta hogy a hverjával találkozik, erre anyósom irt nekem, hogy az unokatesója áthivta piálni.felhivtam és mondta hogy nem megy de kiderült hogy azzal a haverral sem találkozott akkor jött egy másik haverral (ezeket mind ismerem)kiderült hogy azzal sem mert sokáig melózott. és most azt mondta hogy a belvárosba van egy haverjával akit nem ismerek, várnak valamire és jön haza. de a telefonba elég furcsán beszél mint ha zavarba lenne,és nem nagyon mond semmit.meg mielőtt elment nagyon készülödött borotválkozás mindenhol, parfüm zselé stb stb.
csak ebbe az a szomorú hogy jövöhéten születik meg a gyerekünk,mindenki azt mondja hogy érthető hogy csavarog mert hamarosan apa lesz. hát nem tudom,kicsit el bizonytalanodtam mert már nem egyszer rajtakaptam hazugságon :S
de akkor mi tévő legyek? :(
már rég leléptem volna csak hát jön a baba....
nem is foglalkozik velem mint régen lehet a terhesség miatt
de nem bujik mikor mondom neki hogy szeressen meg mindig kitalál valamit hogy most miért nem pl: most megy wc-re vagy alszik, vagy mit tom én már ... :(
nem rég hivtam mondta a telefonba mert rákérdeztem kerec perec, azt mondta hogy nincsen semmi baj feküdjek le aludni.
csak nem igen bizom meg benne mert 3-4 hónapos terhes voltam mikor találkozni akart az exével akit ismerek és ő meg felhivott hogy állitsak az uramon
Hát nekem az exem ugyan ez. Előtte is csalta barátnőjét, aki rá is jött. Nemrég felkeresett, hogy randizni akar stb. stb. gőzerővel nyomta a szöveget, nem mentem bele... Aztán mi derült ki? Barátnője babát vár... nem hiszek sokszor a szememnek - fülemnek milyen görény emberek vannak.
Kutyából nem lesz szalonna.
Remélem téged nem csalnak, de én is beijednék ilyen helyzetben. Baba előtt is rajtakaptad dolgokon?
csak ugy kaptam rajta hogy beszélgetett facebookon a exeivel,de olyanokat wááá le se irom :S
am már kiderült hogy az unokatesójánál van.
csak nem értem miért hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!