Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

a párom hétvégkenként elmegy a párom haverozni.

most sincs itthon, azt mondta hogy a hverjával találkozik, erre anyósom irt nekem, hogy az unokatesója áthivta piálni.felhivtam és mondta hogy nem megy de kiderült hogy azzal a haverral sem találkozott akkor jött egy másik haverral (ezeket mind ismerem)kiderült hogy azzal sem mert sokáig melózott. és most azt mondta hogy a belvárosba van egy haverjával akit nem ismerek, várnak valamire és jön haza. de a telefonba elég furcsán beszél mint ha zavarba lenne,és nem nagyon mond semmit.meg mielőtt elment nagyon készülödött borotválkozás mindenhol, parfüm zselé stb stb.

csak ebbe az a szomorú hogy jövöhéten születik meg a gyerekünk,mindenki azt mondja hogy érthető hogy csavarog mert hamarosan apa lesz. hát nem tudom,kicsit el bizonytalanodtam mert már nem egyszer rajtakaptam hazugságon :S

2012. szept. 15. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: 99% hogy igen. 1% mert az ártatlanság vélelme mindenkit megillet :))
2012. szept. 15. 20:56
 2/9 A kérdező kommentje:

de akkor mi tévő legyek? :(

már rég leléptem volna csak hát jön a baba....

2012. szept. 15. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
osztom az elsőt...
2012. szept. 15. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem csavarogtam, nem csaltam meg a gyermekem anyját pedig nem tervezett gyerek volt és nem voltam szerelmes belé.
2012. szept. 15. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
patt helyzetbe vagy...
2012. szept. 15. 21:03
 6/9 A kérdező kommentje:

nem is foglalkozik velem mint régen lehet a terhesség miatt

de nem bujik mikor mondom neki hogy szeressen meg mindig kitalál valamit hogy most miért nem pl: most megy wc-re vagy alszik, vagy mit tom én már ... :(

nem rég hivtam mondta a telefonba mert rákérdeztem kerec perec, azt mondta hogy nincsen semmi baj feküdjek le aludni.

csak nem igen bizom meg benne mert 3-4 hónapos terhes voltam mikor találkozni akart az exével akit ismerek és ő meg felhivott hogy állitsak az uramon

2012. szept. 15. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem az exem ugyan ez. Előtte is csalta barátnőjét, aki rá is jött. Nemrég felkeresett, hogy randizni akar stb. stb. gőzerővel nyomta a szöveget, nem mentem bele... Aztán mi derült ki? Barátnője babát vár... nem hiszek sokszor a szememnek - fülemnek milyen görény emberek vannak.

Kutyából nem lesz szalonna.

Remélem téged nem csalnak, de én is beijednék ilyen helyzetben. Baba előtt is rajtakaptad dolgokon?

2012. szept. 15. 22:30
 8/9 A kérdező kommentje:

csak ugy kaptam rajta hogy beszélgetett facebookon a exeivel,de olyanokat wááá le se irom :S

am már kiderült hogy az unokatesójánál van.

csak nem értem miért hazudik.

2012. szept. 15. 23:41
 9/9 A kérdező kommentje:
baba előtt nem volt semmi.
2012. szept. 15. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!