Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal vagy csak én vagyok ennyire vak?
A barátomnak mostanában elég stresszes az élete, de mindig próbálok neki segíteni és meghallgatom. A testvére barátnője kicsit jártasabb a problémáiban (nem mindennapos) és segít neki, de azóta kicsit jobban rámászott a csaj a barátomra, úgy vettem észre. Hívja őt FOCIT nézni (amit sajnos én nem szoktam, de néha megnézem vele, sajnos külföldön élek ezért ma nincs rá esélyem se ) , de hogy ez ne legyen elég még telefonban meg is beszélik h milyen volt egy meccs amit sajnos nem tudtak együtt nézni (persze a barátom tesója is ott lenne, volt) és még bulizni is hívják. Mi ez már? miért kell ezt csinálni ? ráadásul kiderült h barátom egyszer-kétszer hazudik nekem, oké csak apróságokban , de mivan ha nagyobb dolgokban is csak nem tudok róla ??? o.O nem tudok vele mit megbeszélni, persze azt mondja nincs semmi és h szeret, de én félek. Normálisabbak véleményét kérném. köszönöm.
20.L 22.F több mint 2 éve együtt
Erre azt mondom, hogy mit szolsz ahhoz, hogy pl. van amikor a lanytesom baratja itt ejszakazik velem, mig a tesom alszik.
Semmi sincs koztunk, csak egyszeruen egyforma az erdeklodesi korunk, mig a tesome es a fiuja erdeklodesi kore mas, de ennek ellenere nagyon jo a kapcsolatuk.
Pl. baratjaval egyutt tevezunk, sokat beszelunk, ketten diszitettuk a karacsonyfat, ejjelente elmentunk ide oda a varosba ketten.
Raadasul a te esetedben mindig ott van a baratos testvere is, szerintem tenyleg csak segiteni akarnak neki es oldani a hangulatat.
Leírnátok a korotokat is ?
Amúgy köszönöm a válaszokat. próbálom felfogni őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!