Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én akkor most "papucs" vagyok?
Sziasztok !
Én egy 25 éves srác vagyok , a párom 31 éves . Több mint másfél éve vagyunk együtt és kb 1,5 éve is együtt élünk . Párom heti változó , általában 3-4-5 napot dolgozik 13 órában és 5-6-kor kel a szabadnapjain 5:30kor mert 8-ra jár edzeni , kivétel hétvége . Én hajnali 5-re járok dolgozni , 3:30-kor kelek H-Szo-ig és általában 5-6 órát dolgozok . Ezért én az elmúlt 1 évben megtanultam besegíteni a háztartásban . Neki van egy kutyája ami már szinte a közös kutyánk lett, amit ugye napi 4-5x le kell vinni , mióta Velem van azóta nem kell áthordani a kutyát a szüleihez, mert mikor mással volt az nem vitte le . Tehát amikor ő dolgozik én azokon a napokon kitakarítom a lakast (porszívózás,szőnyegkirázás,portörlés, fölmosás), hogy másnap ha együtt vagyunk ne ezzel kelljen foglalkoznia(nunk) hanem pihenhessünk , mozoghassunk . Ma már megcsinálok mindent , kutyakaja főzés, főzés , teregetés, mosás és én mindezt SZERETEM is megcsinálni! Mindamellett csinálom a többi programomat . De persze a nagyobb főzést ő csinálja , ez nem állandó , hogy mindent én csinálok. Sok ismerősöm azt mondja papucs vagyok , és néha beleteszik a darazsat a fülembe, amiből veszekedés van a párommal . Amúgy meg anyagilag jól élünk a nagyobb pénzt én hozom haza , nincsenek hiteleink , együtt tervezzük az életet, baba, család stb .
Nem vagy papucs. Ahogy olvastam a leírásod az állam leesett, hogy van még ilyen pasi =) Aranyos srác vagy, aki önként barátnője kedvébe akar járni, és ha ez a dolog kölcsönös, akkor mondhatni, ideális a kapcsolatotok.
Sok boldogságot!
Ezért miért lennél papucs?Az ismerőseid nincsenek tisztában azzal,hogy kit szoktak papucsnak nevezni.A leírtak alapján te nem vagy az,hanem szimplán segítőkész,ami viszont becsülendő.Az ismerőseidre ne hallgass.
21/F
Csak egy kérdés van, milyen a szex?
Ha valóban jó, akkor nem vagy papucs :)
Minden nőnek ilyen férfi kellene.Minden férfi ilyen kéne hogy legyen.
Ebbe a 2 mondatba minden benne is van.
Maradj csak ilyen <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!