Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Hol kezdődik a "papucs" fogalma?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egy kicsit bővebben szeretném, ha kifejtenétek a gondolataitokat. Hol a határ a papucs és a túl odaadó, túl kedves között? Van-e ilyen határ egyáltalán, vagy jól el lehet különíteni a kettőt? Ha én minden kívánságát lesem a páromnak és mindent megkap, az már ez a kategória? Zavaró, vagy elviselhető az ilyen típusú fickó?
Köszönöm
28F
2012. jún. 6. 19:38
1/3 anonim válasza:
ha beszari vagy és mindig helyeselsz
2/3 anonim válasza:
Nálam az már túl sok, vagyis "papucs", ha semmiről nincs önálló véleménye, vagyis azt mondja mindenre, hogy "Én úgy szeretném ahogy te." Vagy ha állandóan a nyakamon lóg a nap minden percében, vagy ha nem vagyunk együtt akkor 5 percenként hívogat.
Azt viszont szeretem ha néha meglep a párom valami aprósággal, pl egy csokival, egy szál virággal, vagy ilyesmi.
3/3 szamóca.. válasza:
ott, ha nem mersz ellentmondani még ha úgy is gondolod. vagy ott, hogy a másik nélkül nem tudnál élni, és rátapadsz a másikra, belőle élsz (nem jut eszembe az ilyen állatok neve, de tudod miről beszélek). az nem papucsság ha reggelit csinálsz a lánynak, más kérdés hogy emnnyire kényezteted el azzal hogy mindent megkap, és ez milyen hatással lesz a későbbiekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!