Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én akkor most "papucs" vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én akkor most "papucs" vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Én egy 25 éves srác vagyok , a párom 31 éves . Több mint másfél éve vagyunk együtt és kb 1,5 éve is együtt élünk . Párom heti változó , általában 3-4-5 napot dolgozik 13 órában és 5-6-kor kel a szabadnapjain 5:30kor mert 8-ra jár edzeni , kivétel hétvége . Én hajnali 5-re járok dolgozni , 3:30-kor kelek H-Szo-ig és általában 5-6 órát dolgozok . Ezért én az elmúlt 1 évben megtanultam besegíteni a háztartásban . Neki van egy kutyája ami már szinte a közös kutyánk lett, amit ugye napi 4-5x le kell vinni , mióta Velem van azóta nem kell áthordani a kutyát a szüleihez, mert mikor mással volt az nem vitte le . Tehát amikor ő dolgozik én azokon a napokon kitakarítom a lakast (porszívózás,szőnyegkirázás,portörlés, fölmosás), hogy másnap ha együtt vagyunk ne ezzel kelljen foglalkoznia(nunk) hanem pihenhessünk , mozoghassunk . Ma már megcsinálok mindent , kutyakaja főzés, főzés , teregetés, mosás és én mindezt SZERETEM is megcsinálni! Mindamellett csinálom a többi programomat . De persze a nagyobb főzést ő csinálja , ez nem állandó , hogy mindent én csinálok. Sok ismerősöm azt mondja papucs vagyok , és néha beleteszik a darazsat a fülembe, amiből veszekedés van a párommal . Amúgy meg anyagilag jól élünk a nagyobb pénzt én hozom haza , nincsenek hiteleink , együtt tervezzük az életet, baba, család stb .

#papucs #házias férfi
2012. szept. 20. 09:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Te szerintem egy sportcipő vagy inkább
2012. szept. 20. 10:03
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha önszántadból csinálod és nem érzed úgy, hogy - kényszerítve vagy, de azért megcsinálod, hogy ne legyen veszekedés - akkor nem vagy papucs.
2012. szept. 20. 10:04
 3/17 anonim ***** válasza:
Csak egyszer találjak hozzád hasonló férfit és boldog ember leszek :)
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez nem papucsság szerintem. Azt inkább arra mondják, aki mindent de mindent a párja kénye-kedve szerint csinál, hogy békesség legyen. Aki ilyet mond rád, hogy papucs vagy, mert normálisan viselkedsz, és besegítesz a párodnak, az nem tudja a kettő között a különbséget!
 5/17 Diavolino44 ***** válasza:

Ha te papucs vagy akkor en is. Bar azert en kicsit tobb dolgot passzoltam le az exemnek de a hazi munkakba tobb mint 50%ban vettem reszt.

De nalunk ez nem mindig volt jo, az elejen de jo ,hogy megcsinaltad... Aztan egy ido utan meg mar el is varta, s huzosabb idoszakokban nem tudtam bevallani.

Az en mercemmel az a papucssag, ha a csaj valogatja ki programokat hova menjetek pl. szabaido, nyaralas. Hobbydba bele szol. S ha neha haverokkal akarsz tolteni egy-egy estet akkor azt kerdi es en mit csinaljak?

2012. szept. 20. 10:05
 6/17 nevem-senki ***** válasza:
Nem igaz!!!!!!! Nehogy megváltozz!!!!!
2012. szept. 20. 10:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy papucs egyáltalán,kedves tőled hogy besegítesz az otthoni munkába,szerencsés a párod,mert szerintem nem sok férfi teszi ezt meg!!
2012. szept. 20. 10:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Én ezt nem tartom papucsságnak, inkább pozitív tulajdonságnak, hiszen azzal, hogy besegítesz otthon, később együtt tölthetitek az időt. Szóval teszel a kapcsolatotokért.

Amíg azt teszed, amit Te magad akarsz, addig nem vagy papucs.

Az ismerőseidre meg ne figyelj.

2012. szept. 20. 10:09
 9/17 anonim ***** válasza:

jó ez jó ez, nyugi ha neked így megfelel nincs semmi baj

bár én a ház körüli munkát meg a barkácsolást jobban szeretem, de télen azért én is hozzányúlok a mosógép tekerőgombjához :D

2012. szept. 20. 10:13
 10/17 Antimod ***** válasza:

Én is néha többet házimunkázom a páromnál, pedig ő dolgozik kevesebb időt. Fel sem merül bennem ilyen hülyeség, hogy papucs vagy nem, nem foglalkozom ilyesmivel. Ha rám kényszerítené az akaratát, akkor válhatna az belőlem. Tehát - a te esetedre vetítve - ha elvárná azt, hogy megtedd, és te emiatt kötelességednek éreznéd ezeket, akkor lennél papucs. (Még durvább eset, ha le is szidna utána, hogy nem végezted el.)

Ismerek több papucsférjet is, az más kategória. A legszélsőségesebb egy kozmetikai cég igazgatója (felesége nem is dolgozik, nincs rá "szükség"), aki ha hazamegy, ráüvölt az asszony, hogy porszívózzon, de azonnal!...

2012. szept. 20. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!