Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyeztem erre megcsal? Miez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt és 3 éve együtt élünk, ő még tanul én dolgozom. Nem akartam a segge alá rakni mindent de azért sok mindent megkapott, sokat foglalkoztam vele és nagyon szeretem de úgy látszik neki ez nem elég. Egyik este úgy volt h a haverjaimmal elmegyünk egy másik városba de mégsem mentünk csak itt mászkáltunk az utcán és találkoztam a barátnőmmel meg valami csóró fogyatékossal, egyértelmű hogy van közöttük valami de csak utána jöttem rá hogy ők már régebben is találkoztak csak jól hazudott. Ha egyedül lettem volna akkor az már rég nem élne. A barátnőm próbált magyarázkodni de nem akartam meghallgatni mert elég volt amit láttam. Pár nappal később bevallotta hogy tényleg van valami közöttük és hogy dugtak már többször is de állítólag már megbánta és nem találkozik vele többször. Én meg hülye vagyok. Olyan ideges még nem voltam soha, elmentem otthonról, mire hazaértem nálunk volt az a szerencsétlen és túl agresszív lettem. A barátnőm könyörög hogy adjak neki még 1 esélyt megbánta blabla maradjunk együtt de nem tudok dönteni. Az a baj, hogy mindennél jobban szeretem és tudom hogy ő is szeret (vagyis már nem vagyok biztos benne) nem csak élősködik rajtam. Ha mégegyszer meglátom a birkát a közelben vagy akárhol tuti kinyírom. Hogy lehet valaki ilyen? Miért nem elég neki 1 ember? Szerintetek adjak neki még egy esélyt vagy hagyjam az egészet? Nekem is ez a második esélyem nála de teljesen más dolog miatt, én legalább nem csaltam meg.

24F

2012. szept. 19. 20:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Vedd el a kulcsait, rakd össze a cuccait majd mond meg, hogy X ideje van elhúzni a büdös francba. Elég undorító amit tett önmagába is nem, hogy eltartottként rajtad élősködve. A bizalmad igazából úgyse nyeri vissza. Azt meg gyomorforgatónak tartom ha még ezek után ígérgeti, hogy megváltozik stb.

Nem tudom milyen emberek lehettek ténylegesen de azt tudom, hogy van pár nő aki igencsak kitud harcolni magának egy pofont. Ennek ellenére soha nem jutottam el odáig, hogy egy nőt megüssek. Azt viszont leszögeztem mindegyik velem problémázó, csapkodó kedvű nőszemélynek, hogy ha engem megüt akkor visszaütök és azzal ő jár rosszabbul. Ha kell élek az egyenjogúsággal.

Szerencsére ez visszatartotta őket a nehéz pillanatokban.

Ha az én párom tenne ilyet nem, hogy a megbocsájtáson gondolkoznék de még egy légtérben sem lennék hajlandó vele lenni. Ja az eljegyzési gyűrűt meg gyorsan vedd vissza pláne ha drága volt nehogy haszna származzon belőle :D

2012. szept. 21. 11:11
 32/39 Hófehérke19 válasza:
hallod én mint nő mondom,hogy ezt ne bocsásd meg neki.megalázott,és hülyére vett téged.nem ismerjük egymást, de amit leírtál örülnék neki ha az én párom fele ennyit megtenne értem.jobbat érdemelsz hidd el.tudom fáj,és összetörte a szíved,de majd lesz egy lány aki igazán boldoggá tesz.
2012. szept. 21. 18:46
 33/39 Fülünyúl ***** válasza:
Az, hogy esküdözik neked égre-földre, aztán mikor feldúltan elmész otthonról, és mire visszaérsz máris ott van a pali, ott a hölgyike azonnal saját magát meg is hazudtolta. Továbbra is próbál hülyére venni, alig várta, hogy kitedd a lábad, már ott volt nála a csávó. Öcsém, ennek a kapcsolatnak már régen lőttek, vak vagy ha nem veszed észre. A r*banc barátnődet szerintem mielőbb vágd ki, az eljegyzési gyűrűt adja vissza, aztán menjen az új csávójához, éljen vele. Ostoba vagy, ha ezek után még bármilyen esélyt adsz neki, ordít a szituációról hogy oltári hülyének néz és azonnal csal a hátad mögött, amint van szabad 5 perce.
2012. szept. 28. 16:44
 34/39 anonim ***** válasza:
hagyd az egészet találsz 1000x jobbat!
2012. szept. 28. 16:46
 35/39 anonim ***** válasza:

Nem állok senki pártjára, de akárki akármit is mond, szerintem a pofon miatt volt az egész... Engem, ha egyszer is megütne a párom, soha többé nem bíznék benne, érzelmileg borzasztóan eltávolodnék tőle, ami azt a következtetést vonja maga után, hogy más érzelmi támaszt keresnék helyette, akarva-akaratlanul. Lehet, hogy a csaj is így volt. Nem biztos, hogy egyik napról a másikra, de ez is benne van a pakliban...

20L

2012. szept. 28. 16:57
 36/39 MadameViciouse ***** válasza:

Valóban nagyon kevés jó indok van arra,hogy megüss egy nőt.

Ilyen pl ha hisztériát csap, ütlegel téged vagy kárt tesz magában.Ezekben az esetekben egy "nyugtató pofon" még hasznos is, de más esetben nagyon elítélem az ilyesmit.

Ha nem ilyen okból, de megüt a párom nálam az szakító ok.

Persze ez nem azt jelenti, hogy meg kell csalni, mert így az egész kapcsolatnak semmi értelme.

Egyébként a helyedben nem is gondolkodnék azon, hogy mit tegyek, szakítanék és elfelejteném a létezését is.

23

2012. szept. 28. 17:22
 37/39 anonim ***** válasza:
35-ös: ez így nem logikus. Ha pofon csap, meging benne a bizalmam, ezt értem. De akkor szakítani kell, nem a háta mögött megcsalni! Ez így nem áll meg, hogy azért kufircolok a hátad mögött, mert x éve megütöttél. Itt se gyerek se közös vagyon nincs, simán tovább lehet lépni. És ami a kérdezőt illeti, tovább is kellene lépni, nem nagyon van mire várni szerintem.
2012. szept. 28. 17:24
 38/39 anonim ***** válasza:

hasonlo a mi kapcsolatunk is a párommal...7 eve vagyunk egyutt,van kozos fiunk,egyszer felreleptzem...de megbocsajtott.

bocsajtani lehet,de nem felejteni.....

de ha tobbszor szexelt a pasival a csajod,meg odavitte hozzad hat azerrt az durva...te dontesed,neked kell eldontened.milyen volt ez a 6 evetek...ha nem tudsz nelkule elni,adj nwki eselyt,ha tudod h ismer at akar baszni,barmennyire is fajjon,hagyd ott.sok sikert!!!es boldogsagot.

2012. okt. 1. 11:55
 39/39 anonim ***** válasza:
ja,es en tanultam a hibambol...a baratnodet nemismerem,ő tanulna e belle vagy sem.ezkszerint nemigen.....:( ha utaa mar vitte a lakasra a sracot
2012. okt. 1. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!