Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyeztem erre megcsal? Miez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt és 3 éve együtt élünk, ő még tanul én dolgozom. Nem akartam a segge alá rakni mindent de azért sok mindent megkapott, sokat foglalkoztam vele és nagyon szeretem de úgy látszik neki ez nem elég. Egyik este úgy volt h a haverjaimmal elmegyünk egy másik városba de mégsem mentünk csak itt mászkáltunk az utcán és találkoztam a barátnőmmel meg valami csóró fogyatékossal, egyértelmű hogy van közöttük valami de csak utána jöttem rá hogy ők már régebben is találkoztak csak jól hazudott. Ha egyedül lettem volna akkor az már rég nem élne. A barátnőm próbált magyarázkodni de nem akartam meghallgatni mert elég volt amit láttam. Pár nappal később bevallotta hogy tényleg van valami közöttük és hogy dugtak már többször is de állítólag már megbánta és nem találkozik vele többször. Én meg hülye vagyok. Olyan ideges még nem voltam soha, elmentem otthonról, mire hazaértem nálunk volt az a szerencsétlen és túl agresszív lettem. A barátnőm könyörög hogy adjak neki még 1 esélyt megbánta blabla maradjunk együtt de nem tudok dönteni. Az a baj, hogy mindennél jobban szeretem és tudom hogy ő is szeret (vagyis már nem vagyok biztos benne) nem csak élősködik rajtam. Ha mégegyszer meglátom a birkát a közelben vagy akárhol tuti kinyírom. Hogy lehet valaki ilyen? Miért nem elég neki 1 ember? Szerintetek adjak neki még egy esélyt vagy hagyjam az egészet? Nekem is ez a második esélyem nála de teljesen más dolog miatt, én legalább nem csaltam meg.

24F

2012. szept. 19. 20:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát...elég agresszívnek tűnsz. Ez a kinyírok mást, mert együtt volt a nőmmel nem túl nyerő. A mérgedet megértem, de ha ezt a valóságban is így adod elő, akkor azzal nem sok eredményt érsz el. Főleg az előzmények (lásd fizikai bántalmazás= ütés) tükrében.

Mindazonáltal szerintem jobban jártok egymás nélkül. Te erőszakos vagy, ő meg hűtlen. Ebből már egy is sok egy kapcsolatban. Nem hiszem, hogy ez jelen esetben pl. részéről változni fog, főleg, hogy a lebukás után is nálatok találtad.

Szerintem ez már a jéghegy csúcsa.

Bocs, ha túl szigorú voltam.

2012. szept. 19. 21:02
 12/39 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként valóban úgy tűnik, hogy a barmot ütötte meg, nem a csajt.
2012. szept. 19. 21:03
 13/39 anonim ***** válasza:
12%

Hagyjad a francba, ez a nő egy retek.

A pofont meg ne bánd, én csak sajnálni tudom, h én nem adtam az exemnek mikor kiderült, h félrekúrt.

2012. szept. 19. 21:03
 14/39 A kérdező kommentje:
Te mit csinálnál ha valaki a barátnődet dugná a hátad mögött? Ráadásul nem is egyszer. Én nem tudok erre nyugodtan reagálni. Ha nem találkoztunk volna akkor kitudja meddig ment volna ez az egész. És nem vagyok erőszakos.
2012. szept. 19. 21:05
 15/39 anonim ***** válasza:
91%
Vágd ki a francba a csajt aztán tartsák el a szülei ne te. Nem vagy normális, hogy ha megbocsájtasz. 25L
2012. szept. 19. 21:08
 16/39 anonim ***** válasza:
64%

ma 21:00 0%-os

Mielött válaszolsz legalább a kérdés alatti szöveget próbáld meg értelmezni te szerencsétlen...

Kérdező!Dobd ki a francba ezt a szerencsételnt.Megcsalt,megalázott és te még azon gondolkodsz hogy vissza fogadd??A pofont meg megértemelte,én mind kettőt össze vertem volna a hülye haverjával együtt..eljegyzsed és még ott hemperegnek nálatok??Na az beb.szna...

2012. szept. 19. 21:10
 17/39 anonim ***** válasza:
96%

Ti miről beszéltek?

A nőjét ütötte meg korábban ami után a nő adott neki még egy esélyt.

2012. szept. 19. 21:11
 18/39 anonim ***** válasza:
29%

ma 21:05

Nuxgi kérdező én sem vagyok erőszakos,de egyszer már én is buktattam le így a volt csajomat,na ott mind kettő kapott a pofájára,azt hiszem hogy örök életre megemlegették.

2012. szept. 19. 21:13
 19/39 anonim ***** válasza:

Nem kevés bőr van a képén, hogy először letagadja, majd beismeri, aztán még fel is viszi hozzátok..

Én mindkettőt úgy basztam volna ki az utcára, hogy a lábuk nem éri a földet.

Megkockáztatom, még a csajnak is adtam volna egy tockost.

20N

2012. szept. 19. 21:13
 20/39 anonim ***** válasza:
67%

a baratno azt hitte, hogy a baratja nincs otthol, elment egy masik varosba, igy nyugodtan tudott talalkozni egy masik faszival, mert azt hitte, hogy nem fog lebukni, de kozben a volegenye nem ment el, es veletlenul osszetalalkozott a baratnojevel, aki epp egy masik pasival volt. Mar bocsanatot kerek, de ki az, aki ilyen esetbe nem lenne ideges?? A csaj szandekosan atverte a baratjat, es a hata mogott titokban talalkozgatott valakivel, akivel mint kesobb beismerte tobbszor le is fekudt. Raadasul, miutan kapott megegy eselyt, mit keresett nalatok a pasi? Nem hiszem, h epp azt jott megbeszelni, h tobbet nem talalkoznak!

Nagyon nem kellett volna megutnod, de o meg szandekosan felrevezetett hazudott es atvert. Szerinte itt bucsut is inthettek a kapcsolatotoknak es egymasnak. Nehez lesz megtenni, de aki ilyet tesz, arrol nekem nehez elhinni, hogy tenyleg tiszta szivbol szerethet, szerintem nincs ertelme folytatni. Foleg ha mar tobbszor is lefekudt vele.

2012. szept. 19. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!