Szerintetek is megcsal?
Eddig semmi jelet nem vettem észre, most utólag visszagondolva sincs semmi, ami utalna erre. Nem vagyok naiv, sőt, úgyhogy biztos észrevettem volna..
Szóval a következő történt tegnap:
A páromnak 2 lakása van, az egyiket ritkán használja, csak ha egyedüllétre vágyik.
Azt mondta tegnap délelőtt, hogy nyugit akar, úgyhogy elmegy oda, olvas a kertben, stb. Ilyenkor alap, hogy nem hívom fel, hogy ne zavarjam, és ő is ezt teszi, ha én akarok nyugit.
Csütörtökön a gyakran használt lakásában hagytam az egyik tankönyvemet, amiből holnapra tanulnom kell, és mivel van kulcsom ahhoz a lakásához és gyakran feljárok, gondoltam most is elmegyek, elhozom a könyvet.
Csakhogy amint odaértem, a kertben ült egy szőke cicababával, valami piát iszogattak meg nevetgéltek a hintaágyon..
Annyira leblokkoltam, hogy hazajöttem, kb most tértem magamhoz..
Észrevettek hogy ott voltál?
Mert ha nem vettek észre, én biztos ott maradtam volna valahol, és megvártam volna mi történik, ha kell órákig.
Nekem már az furcsa amit írtál, hogy 2 lakása van és az egyikbe csak akkor jár ha nyugalomra vágyik, nekem már ez furcsa :S
Úgy látom hogy nem ismerted azt a lányt akivel volt.
Ha már régóta együtt vagytok, akkor minden bizonnyal ismered minden barátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!