Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megcsalás történik akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalás történik akkor ti a "csábító" felet is elítélitek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 17:49
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
97%

Én is elítélem! Nincs annál undorítóbb dolog, mint amikor valaki tisztában van azzal, hogy az illetőnek van otthon párja, még is az ágyába csábítja...

Ha csaltak már meg, akkor pedig tudod milyen érzés az, amikor ilyen mértékben hátba támad és átver valaki. Akiben van egy kis empátia, az ezt megérti és nem kavar bele mások kapcsolatába, mert lelkiismereti ügyet csinál belőle!

Ösztönök... Mi emberek pont ama csodálatos dologban különbözünk az állatoktól, hogy szabad akaratot, döntéshozatalt is kaptunk az ösztöneink mellé és ha számomra undorító belemászni egy kapcsolatba, akkor ösztönök ide vagy oda, az eszem fog nyerni és nem fogom megenni!!!

2012. szept. 19. 17:59
 12/44 A kérdező kommentje:

Ez jogos..Én is elítélem a megcsalást, sosem csaltam még meg senkit, inkább szakítottam.

De én nem direkt csábítottam el őt , sőt igazából sosem kezdeményeztem ő jött mindig utánam, és kivánom őt, főleg ha részeg vagyok akkor sajnos nem tud érdekelni az hogy neki ott a párja. Helyette legyek hűséges?

2012. szept. 19. 18:00
 13/44 A kérdező kommentje:
nem feküdtünk le.
2012. szept. 19. 18:01
 14/44 A kérdező kommentje:

Ha iszik az ember akkor elég nehéz parancsolni az ösztönöknek szerintem ebben egyetérthetünk. Ha párom van akkor persze akármilyen részeg is vagyok , nem csalom meg, SOHA nem is tettem ilyet, de részegen is komolyan NEKEM kéne arra odafigyelni hogy "húú talán nem kéne hagynom hogy megcsókoljon mert van barátnője"?

Szerintetek?

2012. szept. 19. 18:03
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

lehet mondani ilyenkor hogy nem jó a kapcsolatuk,de attól még nem kell rádobni egy lapáttal.

az én exemnek,akivel 7 évig voltunk együtt,mikor megismerkedtünk volt párja.láttam hogy ez kezd kicsit több lenni mint szimpla ismeretség.az ő kapcsolatuk is rossz volt már,de mondtam neki hogy én csak úgy megyek bele akármibe is,ha ők lerendezik egymás között.beszéljék meg vagy szakitsanak,engem nem érdekel,de nem sz@rok bele egy kapcsolatba,ha jó ha rossz.

2012. szept. 19. 18:06
 16/44 A kérdező kommentje:
jó, akkor ti nagyon erkölcsösek vagytok. Én sajnos nem tudtam megállni , és még volt kapcsolatom baromi sokat megálltam és büsze is vagyok magamra...de mostmár szerettem volna elengedni kicsit magam és nincs energiám arra is figyelni hogy azzal akivel kavarok van e párja. Arra NEKI kéne figyelni szerintem.
2012. szept. 19. 18:08
 17/44 A kérdező kommentje:
*annak akivel kavarok
2012. szept. 19. 18:10
 18/44 anonim ***** válasza:
96%
Egy flörtben még nincs semmi, de igen a harmadik fél is tehet arról, hogy tönkremegy a kapcsolat, mert nem tiszteséges a másikkal szemben. Te csak a párodra haragudnál ha megcsalna? A másik nőre nem? Tán legjobb barátnők lennétek és kibeszélnétek a pasit? Nem hiszem.
2012. szept. 19. 18:10
 19/44 B.angel ***** válasza:

Természetesen el! Ha tudja, hogy van párja az illetőnek, akivel lefekszik, flörtöl, stb., akkor nyilván ő se egy gerinces ember!

És NEM, nem csak NEKI kéne figyelni neked is.

Annyi ember van a világon... miért nem lehet arra nemet mondani, akinek van valakije és annak igent, akinek nincs! Nem hiszem, hogy ez megerőltető lenne...Könyörgöm.

2012. szept. 19. 18:13
 20/44 A kérdező kommentje:
Jó egyébként nyilván azért is tettem fel a kérdést mert belül tudom hogy igazatok van,csak tényleg nem vagyok elég erős ahhoz hogy más helyett is hűséges legyek...
2012. szept. 19. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!