Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsájtsak e neki vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtsak e neki vagy sem?

Figyelt kérdés
A párommal majdnem 1éve vagyunk 1üt,és megcsalt...nála ébredt fel egy csaj...De mikor mondtam h vége persze nem mondtam h tudok róla,másra fogtam,mert mostanába elég rossz volt a kapcsolatunk...Akkor elkezdett sírni,pedig egy nagyon hideg és kemény ember,sose mutatja ki ha fáj neki,és szószerint láttam a fájdalmát a szemeiben...És mondta h ne hagyjam el...erre azt mondtam h tartsunk szünetet...nem tudom h mit tegyek,életemnél jobban szeretem,nagyon!Nem tudom h megbocsájtsak e neki vagy sem...Hisz mindenkinek jár egy esély,de nagyon fáj...

2012. szept. 18. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne!
2012. szept. 18. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha már egyév után megcsal amikor még javában zajlik a szerelem akkor ne várj többet később sem. Persze jár második esély de akkor nagyon tarzsd szemmel mert te fogsuz pórul járni megint. De amugy hogy került a csaj oda, nem értem.
2012. szept. 18. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Legyen már önbecsülésed, meg gerinced... 1 év még nem olyan nagy idő, találsz mást helyette hamar.
2012. szept. 18. 16:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát e megcsalás az elég komoly dolog, juthatott volna eszébe előtte is hogy mi lehet a végkifejlet. A végső döntést neked kell meghoznod, és én annyit mondok hogy ne az alapján dönts amit itt mondanak az emberek vagy amit én mondok. De a helyedben nem folytatnám a kapcsolatot.
2012. szept. 18. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:
És hány évesek is vagytok?
2012. szept. 18. 16:25
 6/13 menta34 ***** válasza:
Ha szexelnél vele eleget nem kéne megcsaljon... és ez most nem poén.
2012. szept. 18. 16:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Hat szerintem is hagyd. Ami meg azt illeti jo szinesz a baratod, szakits vele azonnal, vagy inkabb megvarod mig kiteszi a szurod es a kepedbe vagja, hogy neki ugyis van mas?
2012. szept. 18. 16:47
 8/13 A kérdező kommentje:

Szóval,van benne valami..tudom ha valaki megteszi egyszer többször is megfogja,tisztába vagyok vele.Én 17vagyok ő 21.

a nemi élettel nincs probléma,sőt elég jó...Szóval düntés képtelen vagyok...szinte már 1üt éltünk... :/

2012. szept. 18. 16:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Menta hagyjuk inkàbb...Hol vannak a kövér nöcik? :///

Kedves kérdezö, szerintem ne bocsàss meg neki! Hiàba kenné akàr az alkoholra is, megcsalàsra nincs mentség. Jàr esély, de nem ebben a szituban! Gondolom nem az volt a baj hogy kevés szexet kapott. Nem szenvedett semmiben se hiànyt?

2012. szept. 18. 16:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem,nem szenvedett ami tőlem telhetett mindent megadtam neki,éjjel is sütöttem akár,h éhes volt mostam meg minden...
2012. szept. 18. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!