Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsájtsak neki vagy ne?
Utána azt írta*
Amúgy a gépen foglalkozott mindenfélével.
Jészusatyaúristen!!!!
Hány éves vagy???
14???
Miért kell megsértődni mindenen?
Egy kapcsolatban rengeteg nehéz döntés van!
Amin ti felkapjátok a vizet az egyszerűen vicc kategória...
Ha ilyenen össze vesztek akkor vagy 12 évesek vagytok, vagy simán hülyék, esetleg egyáltalán nincs köztetek megértés!
Szerintem úgy írd le, hogy "megbocsátok", ne pedig úgy, hogy "megbocsájtok", mert, ha nem is helytelen, a "j"-s alak népies, csak szóban használatos, szótárakban csak a "j" nélküli alakot fogod látni.
Egyébként ilyenen besértődni röhejes!
Szerintem szemét volt. Normálisan is meg lehetett volna mondani, hogy kérlek beszéljünk később, mert sok dolgom van.
Gondolom ezt megértetted volna. Nagyon helyes, hogy kikéred magadnak a szóhasználatát, aki ilyet megenged, mást is megenged magának. Szerintem az is normális reakció, hogy bocsánatot kért, a sírás kicsit durva, de én örülnék neki, hogy a barátomat ilyen mélyen érintené az elvesztésem gondolata. Nálunk egyelőre, szerintem csak egy "akkor legyen végét" kapnék, szóval becsüld meg a srácot! Ne hozd ilyen helyzetbe, mert hiába volt durva veled, ez még nem szakító indok.
Mondd, hogy megbocsátasz, és egy kicsit te is túlreagáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!