Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megbocsájtsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pinklady9295 kérdése:

Szerintetek megbocsájtsak neki vagy ne?

Figyelt kérdés
A barátom tegnap nagyon fáradt és ideges volt. Msn-en beszéltünk és mindennel foglalkozott csak velem nem és ezért én is mérges lettem. Mondtam neki hogy köszönöm hogy megtisztelt végre a válaszával. Utána azt írtam hogy menjek a p*csába. Már bocsánatot kért, sírt meg minden de nem tudom mit csináljak. Szakítsak vagy legyek kicsit megértőbb és lépjünk tovább?
2011. nov. 1. 09:32
 1/8 A kérdező kommentje:

Utána azt írta*

Amúgy a gépen foglalkozott mindenfélével.

2011. nov. 1. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Jészusatyaúristen!!!!

Hány éves vagy???

14???

Miért kell megsértődni mindenen?

2011. nov. 1. 09:42
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Egy kapcsolatban rengeteg nehéz döntés van!

Amin ti felkapjátok a vizet az egyszerűen vicc kategória...

Ha ilyenen össze vesztek akkor vagy 12 évesek vagytok, vagy simán hülyék, esetleg egyáltalán nincs köztetek megértés!

2011. nov. 1. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
barcsak ekkorka problemaim lennenek ! ah!
2011. nov. 1. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem úgy írd le, hogy "megbocsátok", ne pedig úgy, hogy "megbocsájtok", mert, ha nem is helytelen, a "j"-s alak népies, csak szóban használatos, szótárakban csak a "j" nélküli alakot fogod látni.

Egyébként ilyenen besértődni röhejes!

2011. nov. 1. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyátalán nem röhejes. Milyen bunkó dolog, hogy valaki ÍRÁSBAN elküldi a barátnőjét bármilyen indokkal is a pi*ába???? Szóban még csak-csak kiszalad egy-két meggondolatlan szó, na de le is írni? Szerintem se csinálj nagy ügyet most a dologból, de figyeld a konfliktus kezelését jobban. Ha többször észlelsz tiszteletlen, esetleg agresszív reakciókat, vedd fel a nyúlcipőt! A feleségüket rendszeresen bántalmazó férfiak is mindig sírva kérnek bocsánatot :-(
2011. nov. 1. 11:00
 7/8 napietus ***** válasza:
ha bocsánatot kért, bocsáss meg. eleve mit cs*szegetted, mikor tudtad, hogy fáradt? mondjuk olyan pasival én tuti nem járnék, aki bőg ilyeneken, de ez már egy másik téma...
2011. nov. 1. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem szemét volt. Normálisan is meg lehetett volna mondani, hogy kérlek beszéljünk később, mert sok dolgom van.

Gondolom ezt megértetted volna. Nagyon helyes, hogy kikéred magadnak a szóhasználatát, aki ilyet megenged, mást is megenged magának. Szerintem az is normális reakció, hogy bocsánatot kért, a sírás kicsit durva, de én örülnék neki, hogy a barátomat ilyen mélyen érintené az elvesztésem gondolata. Nálunk egyelőre, szerintem csak egy "akkor legyen végét" kapnék, szóval becsüld meg a srácot! Ne hozd ilyen helyzetbe, mert hiába volt durva veled, ez még nem szakító indok.

Mondd, hogy megbocsátasz, és egy kicsit te is túlreagáltad.

2011. nov. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!