Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan csaj aki meg tudna bocsájtani egy olyan srácnak, aki régen depressziós volt és olyanokat írt neki, mint valami pszihopata? Nálatok lenne esélyem arra, h megbocsájtsak?
Megbántam nagyon, de a lányt ez egyenlőre nem hatja meg:S.
Nem kérek oltós szövegeket. Szenvedtem eleget amiatt, h ezt tettem. Nem kell szemrehányás.
Inkább nem írnám le, h pontosan miket írtam.
Próbáljatok meg elképzelni egy súlyos depis srácot, akinek az öngyilkosság is megfordult az agyában.
Ilyen voltam... és olyanokat írtam szegény csajnak, mint valami pszihopata:S
Nagyjából úgy cselekedtem, ahogy írtad 22.52-es.
Azt mondjuk nem tom, hogyan csináljam, h próbáljam átérezni azt amit ő érzett, mert nem tom mit érezhetett.
Teljesen igazad van. Nem várhatom el, h szeressen ezek után.
Am. csináltam egy új msn-t, h beszélhessek vele. Nem bocsájtott meg, de legalább meghallgatott.
Nem várhattam, h rögtön megbocsájtson, de remélem az is eljön:)
Mondtam neki, h gondolja át amit írtam.
Tom am., h élőben jobb lenne, de én nagyon nyuszi vagyok a csajokkal és ezek után meg végképp. Nem ment volna élőben. Így jobb. Remélem megbocsájt. Drukkoljatok.:)
Uccsó kommentező: Ne csodáld, h lepontoztak.
Többször is írtam, h VOLT depressziós. Nem mind1.
Már nem vagyok az.
Az meg egy baromság, h hajlam...
Mi az, h hajlam. Depressziós nem az lesz, akinek hajlama van rá, hanem akinek úgy alakulnak a dolgai...
Persze lehet valakinek erősebb és kevésbé erősebb idegrendszer, de ez akkor sem hajlam kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!