Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haverommal összevesztem a csaja miatt. Megbocsájtsak neki? o. o
egyik nap felhívtam haverom h hol van, mert megakartam köszönteni névnapjára... és a csaja is utána felhívott h száljak le a pasijáról. aztán msnen is pampogott nekem. és haveromnak azt mondta h vagy engem választ vagy őt. őt választotta. bocsánatot kért tőlem nemrég, őgy h csak msnen dumáljunk, meg amikor nincs ott a csaj, de még nem bocsájtottam meg neki.
ő adta meg a csajnak a telószámom meg a msnen címem is. mit csináljak??
köszii.
A haverod kér bocsánatot hogy a csaja hülye és te meg a haverodnak nem tudod hogy megbocsáss-e?
Komolyan szerinted a haverod a hibás? Persze hogy bocsáss meg neki. Leginkább azért mert ő nem csinált semmi rosszat.
gondolom lány vagy, nem?
én is morci lennék a csaj helyébe bizonyos szituációktol ilyenkor, bár nemsok inteletualitásra vall, hogy választásra kényszeríti. Ő a csaját választotta, tehát fontosabb neki mint te, de ha csak "haver", nem "barát" akkor nemtudom miért vacillálsz ennyit.
Persze, hogy bocsáss meg. Semmi értelme haragot tartani. A helyzet nem neked nehéz, hanem a haverodnak. Ő van megáldva egy ilyen csajjal, aki nem viseli el, hogy a pasijának vannak más emberekkel baráti kapcsolatai.
Persze ezt kevés információból írom. A történetet nem teljesen ismerve, lehet oka a leányzónak a erre viselkedésre. Mindenki mást elmar a párja mellől vagy személyesen veled van problémája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!